53 123
發新話題

【雷蒙月賽0724】成績公佈

【雷蒙月賽0724】成績公佈

冠軍: 乒乓小王子
亞軍: 阿舜
季軍: nchan001
殿軍: 球痴

八強: Terry
           阿毅
           乒粒仔
           raymondsir

下線冠軍: nagispring
下下線冠軍: chowyiumo

恭喜各位.......

弓起各位!

恭喜屈機小王子繼續屈機成功

我都差d輸比你,如果第二局10比9你果球高波打中,咁就係1比1,冠軍可能就係你。

小王子極速贏左阿舜 重快過吾同chowyiumo 打2場

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-7-25 00:41 發表
YES........

阿舜 add oil next time la...

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-7-25 00:41 發表
咁可以改名做極速小王子, 或者極速屈機小王子

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-25 00:46 發表

咁可以改名做極速小王子, 或者極速屈機小王子
-,-當然唔好啦,我都係中意乒乓小王子E個名好D。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-7-25 00:53 發表

-,-當然唔好啦,我都係中意乒乓小王子E個名好D。
叫"乒乓屈機小王子"la...

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-7-25 00:40 發表
我都差d輸比你,如果第二局10比9你果球高波打中,咁就係1比1,冠軍可能就係你。
恭喜屈機小王子再度屈機成功,成功克服恐粒病

亦恭喜舜兄獲得亞軍

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 00:57 發表

恭喜屈機小王子再度屈機成功,成功克服恐粒病

亦恭喜舜兄獲得亞軍
但係打長膠都重係唔識打呢

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-7-25 01:02 發表

但係打長膠都重係唔識打呢
你依家對邪王Jack都無問題,怎會驚長膠呢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 01:03 發表

你依家對邪王Jack都無問題,怎會驚長膠呢
長膠削過來的波我都重係打得唔係太好。

引用:
原帖由 raymondsir 於 2010-7-25 00:55 發表

叫"乒乓屈機小王子"la...
完全同意

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-7-25 01:09 發表

長膠削過來的波我都重係打得唔係太好。
咁你同多d西班牙兄打多d,你就5怕削波lol.....

raymondsir下次吾好再安排我8強對佢啦, 好易比佢屈死架...

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2010-7-25 01:16 發表
raymondsir下次吾好再安排我8強對佢啦, 好易比佢屈死架...
喂.....不是我安排的....你做到首名米可以避開佢loo....

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2010-7-25 01:16 發表
乒粒兄,下次再係咁,一於走線啦.

叫得屈機小王子,真係好屈下呢

53 123
發新話題