發新話題

【香港老頑童乒乓球俱樂部簡介】

回復 1# 的帖子

我64。我想加入。我該怎麼做呢?

引用:
原帖由 abta1147 於 2011-7-31 13:06 發表
我64。我想加入。我該怎麼做呢?
逢星期四下午2時至4時,我們都會在九龍塘歌和老街4樓或1樓乒乓球館練習。
歡迎你來試玩。
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

To: 湯長老
今日 約15:00  會到貴球局一會!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2011-8-25 10:38 發表
To: 湯長老
今日 約15:00  會到貴球局一會!
Sorry 小過童,今日早出晚歸。未能出席下午球局。下次定要一會。
湯長老

引用:
原帖由 TWKJOE 於 2011-8-25 23:19 發表

Sorry 小過童,今日早出晚歸。未能出席下午球局。下次定要一會。
無問題啦 我自己會搵食
你d好客隊友(用佢地超然既球技)招呼得我貼貼服服
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2011-8-26 10:48 發表

無問題啦 我自己會搵食
你d好客隊友(用佢地超然既球技)招呼得我貼貼服服
今我都安樂啲!
湯長老

Is there any game on next Thursday (27/10) afternoon? If so, may I walk in and join?

.
引用:
原帖由 ksng1961 於 2011-10-21 13:16 發表
Is there any game on next Thursday (27/10) afternoon? If so, may I walk in and join?
.
Yes. You are welcome.
湯長老

Thanks a lot. Also, I want to know on which floor.

引用:
原帖由 ksng1961 於 2011-10-23 17:51 發表
Thanks a lot. Also, I want to know on which floor.
We'll be on 4/F. You can easily spot us there.
湯長老

thanks a lot.

你好!是否可以在星期四直接到歌街呢?如果人太多會不會到時不接受呢?是否需早定呢?

歡迎你到時來一齊玩。
湯長老

請問是否在11月15日星期四下午2至4時到歌和老街4樓找湯長老便可以參與 貴會的活動?

謝謝

參加老頑童

本人有興趣, 但除了星期四下午2:00-4:00外, 請問是否有其他時間?
因我要上班, 還未放工.

引用:
原帖由 steven3602 於 2012-11-20 18:30 發表
本人有興趣, 但除了星期四下午2:00-4:00外, 請問是否有其他時間?
因我要上班, 還未放工.
Hi Stephen,
我們主要活動都是在平日辦公時間,因為我們大多數會員都是退休人仕,
善用日間非煩忙時間。
湯長老

湯長老,我是五十四歲男士,可否參加本星期四(03.01.2013)下午2至4時歌和老街4樓球局.

我都想玩下...........

&ptid
引用:
原帖由 eric_cheung 於 2013-1-1 11:20 發表
湯長老,我是五十四歲男士,可否參加本星期四(03.01.2013)下午2至4時歌和老街4樓球局.
Hi Eric,
You are welcome.
湯長老

都想玩下.
乒壇友誼, 強身健體.

發新話題