發新話題

2008【學界盃】4月20日(星期日) 3:00-7:00pm 九龍公園室內運動場

2008【學界盃】4月20日(星期日) 3:00-7:00pm 九龍公園室內運動場

日期 : 2008-04-20
地點 : 九龍公園
時間 : 3:00 - 7:00pm ( 4:00PM 抽籤 )

歡迎各界友好前來參觀 !!

經內部委員會商議后, 不設特別分組, 亦不設種籽.  每組首兩名出線 !!

upated the news information, pls download the file

中學 : 34人 (分八組, 其中有六組4個人, 有兩組5個人)
小學 : 25人 (分六組, 六組四個人)

我報名

網名 : 以信
組別 : 小學組

唔好啦...這個 game 想比 d 小朋友玩 !

計劃 18歲或以下之全職學生

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-1-28 14:46 發表

十卜!十卜!十卜!:victory:
路邊社話你 "千金" 是勁料 :loveliness:

一定預你....謝謝支持

日期 : 2008-4-4 (清明節) 或 2008-3-24 (復活節)

為免與乒總撞期 日期更改, 暫定為 4/4 或 3/24

暫定五月上旬出行 !!  詳情請留意公佈

引用:
原帖由 ele1214 於 2008-1-29 17:30 發表
我都係想睇定d會唔會撞 青少年錦標賽先再講啦:)
放心, 不會撞. 我們會推后, 等青少年 錦標 賽后才打 !

你地都超 0.....你地 d 學生便可以報....

我幫小以信報名 !

上次元旦杯, 個個都話諗下先....結果一諗之下...48小時內 full 左.  今次板主優先......其它會員暫且忍耐 , 先到先得

you are primary school or secondary school ?  F1

抱歉未足夠100分的網友暫不能報名, 我們會優先給資深網友報名, 額FULL 即止.  想儘快報名, 只能多多發帖

青少年賽不會撞, 青少年由三月中旬打到四月底.  但恒生學界杯什麼時候打呢 ?

welcome 307

歌街會在本月底確認 Book 塲消息給我們

我們會以歌和老街為首選

中學生, 小學生都歡迎來玩

唔該其它管理員 或 者是太陽子子, 可以在每個參加者上加 10分 :loveliness:

ok...是否你學生

發新話題
最近訪問的版塊