76 1234
發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

港島區Feb-08
冠軍James007
亞軍Dannywk
季軍老虎機
殿軍Gary_Cheung
8 姑爺仔
8 Goku
8 Jackho
8 Johnywai
12 小過童
12 Bond
12 Happy仔
16jasonkyy
16skywalker
16off+
16拉抽王 (棄權)

4個一組, 小組循環三局兩勝11分.  首兩名出線打五局三勝11分

冠軍 (可加分 50)
亞軍 (可加分 40)
季軍 (可加分 30)

1. Dannywk (cfmd)
2. Pun (cfm to come before 8:30pm)
3. OFF+ (cfmd)
4. 老虎机 (cfmd)
5. Jackho813 (cfmd)
6. 姑爺仔 (cfmd)
7. 小過童  (cfmd)
8. johnwai (cfmd)

9. goku (cfmd)
10. gary (cfmd)
11. skywalker(cfmd)
12. BOND
13. 拉抽王 (cfmd)
14. Happy 仔  (cfmd)

15. 輝 Sir (cfmd)
16. Jasonkyy
(cfmd)

Waiting List

1. gong-kill +10 傳說中的火雲邪神
2. 左右開弓
3. 藍血魚
4. james

Table 1 : 8:00-10:00pm
Table 2 : 8:00-9:00pm (9-11已比人book左)
Table 3 : 8:00-10:00pm
Table 4 : 8:00-10:pm

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 08:36 發表
你地係唔係星期二,同星期四先有時間打波?
其實我想 Book 週五, 或週三.  但咁啱無四張枱...比人book 晒. 我下次儘量預週五, 或三. OK ! :loveliness:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-1 09:26 發表
點解你個頭像同我一樣0既~~~~??:o
乒乓人.....東區 wor...你打不打呀 ?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 14:19 發表
鄧麗欣佢地都打呀:L
未知...但因為港島月賽, 點都要留番d位比佢地..

你是否打呢.....是我便加你的名上去...然后你 PM 你的電話比我, 到時到候準時出席, 若不能出席, 於 最少48小時前通知

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-1 16:11 發表

果日28號, 水魚隊要大戰 狂龍十八 喎, 點打呀..
莫非唔打乒超?
記唔起 tim, 唔緊要 la. .....他們唔得閒, 未我地自己玩

水魚分兩隊打都夠人.......

早早都是死忘之組 !!

1. Dannywk +10 (一月份新界區月賽亞軍)
2. Pun 無名小卒
3. 瑋仔 +10 年青有為靚仔教練
4. OFF+ +10 深不見底 (未有資料)
5. Hoi 元旦盃季軍
6. Jackho813 12月港島月賽冠軍+1月份九龍月賽亞軍+ 元旦盃八強
7. 馬田 +10 10月乒工廠月賽冠軍
8. 姑爺仔 +10 10月港島區月賽亞軍
9. 小過童 +10 10月九龍區月賽亞軍
10. johnwai +10 11月乒工廠月賽冠軍
11. goku +10 1月份新界區月賽冠軍
12. gary +10 10月乒工廠月賽亞軍

除了亞盤無名無份外, 個個都是堅料

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-1 16:35 發表

亞盤勁到爆,咪亂吹,衰貓:P
亞 PUN 好水.....每次打親宇毛球都輸比我

港聯清乒 及 海豚 ......如果你們有人打, 請留名.....但海豚要打狂龍十八...所以你們要自行決定

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 16:54 發表

人地有比賽打,你仲叫人來打= =
為免影響水魚軍團.....不留位給他們了 :)

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-1 17:15 發表

食蛋就勁過你!:L
聽到都心裏一寒.....看來 off+ 來到, 以上那些冠冠亞亞都要走埋一邊 :lol

玩下姐, 我咁屎都打, 你怕什麼...你有魔鬼推檔

小乒....週三, 及週五都無塲...所以才 book 週四....:L   不知你來不來到, 而家 book 場好難

引用:
原帖由 a華 於 2008-2-1 17:15 發表
星期四打...可惜,,,
黎唔到
下次希望你可以 Join 到.

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-2-1 21:51 發表
我個主場都畀你地包起O左O左,我又咁屎波,O個日我去邊度打好呀:'(
will u join us  ??

我下次儘量安排三,五,但今次BOOK不到場,請諒

anyone can play 7:00-8:00pm....想早D打,怕打得太晚,有D人住好遠

Thank you for all your support...the Ball Game is full again within 24 hours.....
but if you want to join with us, pls let us know and write down your name. since some people may be can't come in time.  anyway wish you have a Great Chinese New Year!

今晚撞到老虎机,因為水魚要對狂龍,所以我腰請了老虎机出山:)

76 1234
發新話題
最近訪問的版塊