發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

玩下姐, 我咁屎都打, 你怕什麼...你有魔鬼推檔

回復 63# 的帖子

我夠有 "鬼之推檔"啦, 但聽日就變成 "推咩鬼擋"丫, 波皮都摸唔到....嘻嘻

小乒....週三, 及週五都無塲...所以才 book 週四....:L   不知你來不來到, 而家 book 場好難

我又來玩!!!!!!!!1
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 Welcome! 2008-2-1 20:02

引用:
原帖由 a華 於 2008-2-1 17:15 發表
星期四打...可惜,,,
黎唔到
下次希望你可以 Join 到.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 18:15 發表
玩下姐, 我咁屎都打, 你怕什麼...你有魔鬼推檔
好啦好啦,聽你講啦,玩下啦, I join!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 你是三甲人選 2008-2-2 09:16

報名先:$

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 19:53 發表
小乒....週三, 及週五都無

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-2-1 21:51 發表
我個主場都畀你地包起O左O左,我又咁屎波,O個日我去邊度打好呀:'(
will u join us  ??

回復 65# 的帖子

個日應該要開工, 來唔倒, 好可惜, 如到時有時間或者會來親熱鬧.

我下次儘量安排三,五,但今次BOOK不到場,請諒

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-2-1 21:51 發表
我個主場都畀你地包起O左O左,我又咁屎波,O個日我去邊度打好呀:'(
主場同屎波又有咩關系呀 MISS :L

2月28日(四) 8:00-10:00pm 西灣河

I would join the match. Jasonkyy:)

anyone can play 7:00-8:00pm....想早D打,怕打得太晚,有D人住好遠

Thank you for all your support...the Ball Game is full again within 24 hours.....
but if you want to join with us, pls let us know and write down your name. since some people may be can't come in time.  anyway wish you have a Great Chinese New Year!

我可以報名打嗎? 我都想打可以嗎?

引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-2-2 01:34 發表
我可以報名打嗎? 我都想打可以嗎?
你一定要參加,你有一手好技術呀!!!:)

幾日無上來, 又多左咁多波局
做住後備先

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-1 17:32 發表

我一早知你高佢幾班啦..:lol
米玩啦師兄!:L:L:L

今晚撞到老虎机,因為水魚要對狂龍,所以我腰請了老虎机出山:)

發新話題