發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 14:53 發表

更正oldcake 不是打日直的!!!liness" />
SORR....記錯.,    日直應該係小過童, 是嗎.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 14:56 發表

SORR....記錯.,    日直應該係小過童, 是嗎.
Yes... man.........!!!!!!!!

我在這裡代表我師父老虎基多謝壇主貓兄讓個位給他老人家參加這次這麼好玩的比賽,他覺得很好很不錯,希望以後再有機會再參加.特意吩咐我要在這裡說聲多謝貓兄,還有就是要多謝瑤瑤小姐,多謝妳昨晚頒獎給他.他說妳是他見過那麼多頒獎嘉賓最漂亮的一個. thanks
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 14:39 發表

Yeah....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldcake 入0左廠了!!!!!!!!
wow...now we really have a strong team....

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 15:39 發表

wow...now we really have a strong team....
3月份你地會同 水魚隊 大戰..
今次水魚肯定俾人劏都得喇...

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2008-2-29 15:17 發表
              我在這裡代表我師父老虎基多謝壇主貓兄讓個位給他老人家參加這次這麼好玩的比賽,他覺得很好很不錯,希望以後再有機會再參加.特意吩咐我要在這裡說聲多謝貓兄,還有就是要多謝瑤瑤小姐,多謝妳昨晚頒獎給他 ...
老虎基好波...多 d 黎玩下啦......
比人讚....有少少飄飄然............

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 15:50 發表

比人讚....有少少飄飄然............liness" />  
妳俾人讚係應該的, 但係飄飄然的話~~~咁妳以後都幾難 "腳踏實地" 咁行路了..

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 15:50 發表

比人讚....有少少飄飄然............liness" />  
好堅.........好爆

佢手鬆少少,我先偷雞贏到一局

跟著再打都局局輸
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-29 16:11 發表

好堅.........好爆

佢手鬆少少,我先偷雞贏到一局

跟著再打都局局輸
同佢打十分正

[quote]原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 15:43 發表

今次水魚肯定俾人劏都得喇... [/quote

Gary hing has good leadership ma...

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 16:25 發表
[quote]原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 15:43 發表

Gary hing has good leadership ma.. ...
大家努力啦!!! 我仲好多野要學習

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 15:54 發表

妳俾人讚係應該的, 但係飄飄然的話~~~咁妳以後都幾難 "腳踏實地" 咁行路了..
自從加入左呢個論壇...就開始唔係好識  "腳踏實地"

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 16:25 發表

Gary hing has good leadership ma.. ...
有好LEADER, 又有好球員.....無得頂..
睇黎我都要叫水魚隊的隊員小心先得....

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:15 發表

有好LEADER, 又有好球員.....無得頂..
睇黎我都要叫水魚隊的隊員小心先得....
你地班波咁勁,邊有得打呀!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 17:17 發表

你地班波咁勁,邊有得打呀!!!
最勁果個都俾 JAMES KO左啦..
仲有, 你都差少少贏佢..

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:19 發表

最勁果個都俾 JAMES KO左啦..
仲有, 你都差少少贏佢..
咪扮野!!  你地仲有大把勁人!!!!!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 17:25 發表

咪扮野!!  你地仲有大把勁人!!!!!!!!
水魚隊員有幾勁, 我當時知啦.  
不過佢真係最勁喎....無扮嘢嫁..

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:29 發表

水魚隊員有幾勁, 我當時知啦.  
不過佢真係最勁喎....無扮嘢嫁..
是但啦!!! 到時狂炒我地你就屎!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 17:37 發表

是但啦!!! 到時狂炒我地你就屎!!!!!!!!!!!!!
如果真的(好運)可以狂炒你地, 嗰個肯定唔係我.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:41 發表

如果真的(好運)可以狂炒你地, 嗰個肯定唔係我.liness" />
我地做乜做0左吹水王

發新話題
最近訪問的版塊