發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

有無人攪三月月賽....gary 你問下左右開弓....乒高果邊有無塲...其它地方机本上已不可能 book 到四張枱.

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 29-2-2008 11:47 發表

我難當重任,你先係我希望liness" />
..............受之有愧

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 11:50 發表
我能否加入...我用郭躍華 729
呢場係日直大戰呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 29-2-2008 11:51 發表
有無人攪三月月賽....gary 你問下左右開弓....乒高果邊有無塲...其它地方机本上已不可能 book 到四張枱.
貓兄, 小弟正打算搞番場港九新界決戰

由頭4名再加4名特別嘉賓 , 共16人
如頭4名有重覆者, 則由第五名補上, 如此類推
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 200% 同意 2008-2-29 11:56

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 11:50 發表
我能否加入...我用郭躍華 729
柳承敏 大戰 蔣彭龍, 點會關 郭躍華 事呀(都唔同年代0既)....

那麼我用福圓愛

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 11:35 發表

我又去買奬品,又出場紙,又簽場,又出波,

得果20分,衰貓
小過童爭你一個3星波...琴晚我想幫你收番...佢唔比番我...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 11:51 發表
試下先!! 但佢地果度可能窄D

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 11:42 發表

琴晚好在有yiu yiu 小姐,本來以為自己一早出局之後幫佢手,點知!!!!!!!!

真係唔好意思
好精彩,爭第3個場,

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 11:57 發表

小過童爭你一個3星波...琴晚我想幫你收番...佢唔比番我...
小過童

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-2-29 11:58 發表

好精彩,爭第3個場,
多謝大家唔趕住睇埋先走就真

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 11:56 發表
那麼我用福圓愛
你邊有人咁跳得

但我有天真

港島區月賽成績表-增加小組出線名次

恭喜..超級大後備 James007 奪標

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A 組) 首名出線 姑爺仔
         次名出線 JohnnyWai
         小組第三 Jasonkyy
         小組第四 Happy 仔   

B 組) 首名出線 Goku
         次名出線 老虎基
         小組第三 小過童
         小組第四 拉抽王 ( 無出席 )

C 組) 首名出線 Jack Ho
         次名出線 Dannywk
         小組第三 阿盤
         小組第四 Skywalker

D 組) 首名出線 James007
         次名出線 Gary_Cheung
         小組第三 Off+
        小組第四 Bond
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

8強 : 姑爺仔 vs Gary_Cheung  1 : 3
         Goku vs Dannywk  2 : 3
         Jack Ho vs 老虎機  1 : 3
         James007 vs Johnny   3 : 0

4 強 : Gary_Cheung vs Dannywk 0 : 3
          老虎機 vs James007 0 : 3

決賽 : Dannywk vs James007 0 : 3
季軍戰: 老虎機 vs Gary Cheung 3 : 2

P.S James007 由小組到決賽都是以全勝姿態勝出

下線冠軍 : 阿盤

下線 4 強 : Bond vs 小過童
                   vs Happy 仔

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 12:08 發表
但我有天真
三十幾勾仲天真,因住比個仔仔笑呀

昨天邊個咁勁  ko GOKU ?  GARY 四強輸比邊個 ?

見到了, 謝 YIU

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 11:42 發表

琴晚好在有yiu yiu 小姐,本來以為自己一早出局之後幫佢手,點知!!!!!!!!

真係唔好意思
所以男人講野係唔可信既..唔係第一次啦.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 12:11 發表
昨天邊個咁勁  ko GOKU ?  GARY 四強輸比邊個 ?
Danny呀!! 識咁多年,輸足咁多年

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 11:54 發表

貓兄, 小弟正打算搞番場港九新界決戰

由頭4名再加4名特別嘉賓 , 共16人
如頭4名有重覆者, 則由第五名補上, 如此類推
Good Idea bor.......

發新話題
最近訪問的版塊