發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-29 08:32 發表
off+,一場都贏唔到?
好似小組嬴 BOND......

佢好似話拉親條腰喎!唉!老啦!
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-29 08:32 發表
off+,一場都贏唔到?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 08:38 發表

而家打月賽越來越難打, 無乙組水平根本無可能 win
瑋仔下次黎打呀...

我仲諗緊昨天 james 同亞 pond 有机會打 tim....點知 人算不如天算

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-29 08:32 發表 off+,一場都贏唔到?
無面見江東父老.............

Yiu Yiu 幫我排一排

1.
2.
3.
4.
5-8
9-12
13-16

tks!  5-8不用分排名, 9-12亦不用, 13-16同樣不用.

引用:
原帖由 女學神 於 2008-2-29 09:36 發表 佢好似話拉親條腰喎!唉!老啦!
下線第二局開局僕正手之後"奶“o野!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 09:49 發表
我仲諗緊昨天 james 同亞 pond 有机會打 tim....點知 人算不如天算
嘻嘻..一個上線冠軍..一個下線冠軍.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 09:50 發表
Yiu Yiu 幫我排一排

1. James007
2. Dannywk
3. 老虎機
4. Gary_Cheung
5-8. 姑爺仔, Goku, JackHo, JohnnyWai
9-12. 盤, 小過童, Bond, Happy仔
13-16. Jasonkyy, Skywalker, Off+, 拉抽王 ( 無到棄權 )

tks!  5-8不用分排名, 9-12亦不用, 13-16同樣不用.
攪掂 ! Jasonkyy 走得太快去換衫, Skywalker 又病到屎屎下...差 d 要同佢 call 白車
呢兩位無打到下線, 否則排名可能有變

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 09:49 發表
琴日阿盤無用日直.....

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-29 09:53 發表
你無事呀嘛....??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 10:03 發表 你無事呀嘛....??
宜家無乜事,不過feel到條腰硬過我條命!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-29 09:53 發表
Take care wor....you should rest a bit to allow the injury to heal ar....hope to play to again when you're in full strength.

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 10:21 發表 Take care wor....you should rest a bit to allow the injury to heal ar....hope to play to again when you're in full strength.
Thanks! 多謝關心!好o牙一定!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-29 10:25 發表
Thanks! 多謝關心!好o牙一定!
off + 兄打得呀!! 我贏只係因為你未熱身

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 10:36 發表

off + 兄打得呀!! 我贏只係因為你未熱身
Gary(蔣彭龍)你梗敗於西灣河 金澤洙...  厲害

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 10:36 發表 off + 兄打得呀!! 我贏只係因為你未熱身
吾係嫁Gary兄,格食格我係吾適應你D打法。

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 00:11 發表
liness" /> 恭喜..超級大後備 James007 奪標 liness" />

8強 : 姑爺仔 vs Gary_Cheung  1 : 3
         Goku vs Dannywk  2 : 3
         Jack Ho vs 老虎機  1 : 3
         James007 vs Johnny   3 : 0
...
有埋小組出線分數會更好 thanks

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 10:42 發表

Gary(蔣彭龍)你梗敗於西灣河 金澤洙...  厲害>
不過佢琴日真係打得好好呀....上左身咁.....

哎呀
廠長差少少有季軍......................

發新話題
最近訪問的版塊