發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-28 16:38 發表

總知我知道我得我就會來幫手

除非有人會覺得我來係傳播感冒就另計

我又唔係病到要瞓床咁嚴重,只不過腳軟啫
自己保重啦!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-28 16:41 發表

自己保重啦!!!!

今次好看啦, 鉄金剛008 大戰 OFF +

八強心水
a) johnny & happy
b) tiger and goku
c) jack and pond (情意結, 一定要選自已隊友)
d) james and off+

四強心水
a) happy
b) goku
c) pond
d) james

決賽心水
james vs goku

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-28 16:38 發表

總知我知道我得我就會來幫手

除非有人會覺得我來係傳播感冒就另計

我又唔係病到要瞓床咁嚴重,只不過腳軟啫
sick 便不用來, 真的.  來左又無波假, E 種感覺好難受.......

港島區月賽成績表

恭喜..超級大後備 James007 奪標

8強 : 姑爺仔 vs Gary_Cheung  1 : 3
         Goku vs Dannywk  2 : 3
         Jack Ho vs 老虎機  1 : 3
         James007 vs Johnny   3 : 0

4 強 : Gary_Cheung vs Dannywk 0 : 3
          老虎機 vs James007 0 : 3

決賽 : Dannywk vs James007 0 : 3
季軍戰: 老虎機 vs Gary Cheung 3 : 2

P.S James007 由小組到決賽都是以全勝姿態勝出

下線冠軍 : 阿盤

下線 4 強 : Bond vs 小過童
                   vs Happy 仔

引用:
原帖由 拉抽王 於 2008-2-28 23:50 發表
因為本人沒有舉辦人的手機號, 所以沒能通知本人將會缺席.
本人在此為本人的缺席表示萬分的歉意, 並且為各位帶來的不便致歉!
什麼原因不能出席? 沒有合理的解釋我們係唔會接受..而且會被名 "放飛機" 及扣分
你昨天還 confirm OK 的....今天亦不可能到 11 pm 才出此 post  

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 00:36 發表

什麼原因不能出席? 沒有合理的解釋我們係唔會接受..而且會被名 "放飛機" 及扣分
你昨天還 confirm OK 的....亦不可能到 11 pm 才出此 post    
我已扣了分........請息怒

呢輪妳......好燥下喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-29 00:40 發表

我已扣了分........請息怒

呢輪妳......好燥下喎
扣 10 分太少, 平時放飛機最少扣 30 分, 今次仲要係月賽, 起碼 double

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 00:42 發表

扣 10 分太少, 平時放飛機最少扣 30 分, 今次仲要係月賽, 起碼 double
妳燥得來又有道理

真的教我如何是好

今次扣佢30分算啦

一年內再犯就 Double 計喇 OK

woo~James哥果然利害!!^^

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-2-29 00:52 發表
woo~James哥果然利害!!^^
thanks ar.....I was lucky 'cause you didn't come ma....hehe.....

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-29 00:44 發表

妳燥得來又有道理

真的教我如何是好

今次扣佢30分算啦

一年內再犯就 Double 計喇 OK
噢..我都扣左佢 10 分...

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 00:58 發表

thanks ar.....I was lucky 'cause you didn't come ma....hehe.....
彩數三分實力七分

你係實至明歸嘅

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-29 01:09 發表

彩數三分實力七分

你係實至明歸嘅
Also thank you 輝Sir  for giving up your spot to me.....

不過..其實個冠軍係我至真..因為份禮物响我手.....
無左隻襪, 拎番條毛巾

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 00:58 發表

WoW,what a strong man,buddy

off+,一場都贏唔到?

我差一點中...我以為 決賽是 goku vs pond

james 要請輝sir 食藥...他不 sick, 你便無得打

有我手机都無用, 我不在香港.  如果你在果日中午前確認, 可能還有人可以后補.  
不過我明白你都是非有心, 但不論如何 -30 分點都要扣.    若一年內有三次飛機紀錄,  該年所有比賽將會禁止參加, 望明白!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-29 08:32 發表
off+,一場都贏唔到?
而家打月賽越來越難打, 無乙組水平根本無可能 win

發新話題
最近訪問的版塊