發新話題

無天理,判罰過輕

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
我都試過落小巴時個背"狼”條繩俾塊擋板"歐”住,好彩係總站落!:L :L :L

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-29 23:52 發表

涉及小巴司機我就覺得過輕:@

唔想講咁明,我諗大家都知我指為何:victory:
小巴司機操手..............:L

我有一段時間日日搭小巴去causeway bay 返工放工。眼見司機打架對罵多到o牙..............:L

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 12:03 發表

你唔去幫手:victory:
幫手做咩?
D小巴佬係路上爭路爭客..............

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 12:11 發表
上次我上小巴.....個小朋友都未坐定, 架車又開...其實小巴好細.  要坐定最多多十秒八秒...結果個小朋友 (我估約 4-5碎) 便撞親.....pop 一聲...我即刻罵個司机 (因為這個司机不是公仔佬), 其實只是綠色小巴...d 紅色 ...
由荃灣去觀塘開100,重要單手?呔............:L

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 12:20 發表

你肯定無聽過.....路見不平....
我淨係知路上零意外,香港人人愛!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 13:28 發表
所以我搭小巴落車果時, 一定第一時間跳落車...佢門都未開我就預備跳車....驚落車唔夠快比佢道車門夾親
嘩!8.9分高難度動作!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 14:27 發表

不過我呢個都係危險動作....切勿模仿 !
學二招離自保o牙!:handshake

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 15:33 發表

我都係玩開D危險野
讓8分打飯算吾算!?:lol:lol:lol

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 08:30 發表

你條友仔,不如請你食仲好啦!

5-6分都可以諗諗:handshake
好似話有開年飯食!:victory:

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 14:16 發表