發新話題

【泓景臺波局】: 2月1日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局(完)

特別環節

kwok sir (729/837/755--made in china) 大戰 sunny 哥 (大力神--made in japan)
中日大戰, 精彩過睇防弧d中日大戰珍藏極品影片
5局3勝
kwok sir教練--kei
sunny哥教練--防弧
5局之中, 有一個暫停

雖然未打, 但賽果已很明顯, 大家點睇呢場比賽呢?  

同sunny哥講定一聲多謝先:lol

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 riantam 於 2008-1-30 09:58 發表
報名:lol

今次我記得帶板嫁la
你係唔係上次問crocotai借日直那一個呀?
我都係用日直, 但上次有野做, 遲大到, 所以未同你打
今次再打

引用:
原帖由 Crocotai 於 2008-1-30 13:27 發表
又打,唔好掛..我係和平主義意者黎
老布殊話:
用戰爭來維持長遠和平
所以郭sir對sunny開火, 充份反映你係和平主義者

引用:
原帖由 charmway 於 2008-1-30 12:50 發表
我好想來但有傷在身!:L
你邊到受傷?
係咪練狗陰真經練到出事?

引用:
原帖由 charmway 於 2008-1-30 14:24 發表

我唔係咪練狗陰真經練到出事 係比防狐的狗陰真經打出事
有無比佢打到流血?:lol
要唔要飲菊花茶療傷?:lol
sunny識溝菊花茶wor:lol

ps
菊花茶=菊花 + 茶

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-1-30 15:28 發表
菊花精有好多菊花分子架喎,對你應該好有用:lol
對我都有用, 大家分左朵菊花lor

引用:
原帖由 Ceci 於 2008-1-30 15:46 發表
嘩!!!:o 菊花 療傷得? 發球又得? 接球都得???
咁有用, 菊花就黎貴過人參la:lol

Shun=John=防弧
條友唔見左個舊password,
所以轉朵

Welcome
Please arrive at the Seven Eleven at the shopping mall of Banyan Garden.
If you have problems, you may leave your message here and see if we can help you.

引用:
原帖由 riantam 於 2008-2-1 15:04 發表
sorry 呀大家...突然要工作今晚黎唔到la.....

>< 下次飲野我o既
我要飲菊花茶:lol

咁多人飲, 可能棵小菊花唔夠照, 要棵大菊花先ok
BAMBOO弧味菊花茶

引用:
原帖由 kei 於 2008-1-30 08:52 發表
特別環節

kwok sir (729/837/755--made in china) 大戰 sunny 哥 (大力神--made in japan)
中日大戰, 精彩過睇防弧d中日大戰珍藏極品影片
5局3勝
kwok sir教練--kei
sunny哥教練--防弧
5局之中, 有一個暫停
...
世事無絕對, sunny哥3比1打敗郭大俠
其實, 在那一場而言, sunny哥發揮得好好
尤其是反手, 抽擊命中率很高
買左塊大力神果然堅左呀

用大力神
飲大力菊花茶
果然唔係人咁品

$250

會費--$70 + $70 + $70=$210 (防弧 + sunny + 729)
球局收費-- $20 x 2人=$40

The money is kept by  防弧

發新話題
最近訪問的版塊