發新話題

尋日朝.........

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

尋日朝.........

睡醒後右肩無故酸痛連連:'(

懷疑是肩週炎發作:'(

可能又要步TAM校長後塵了:'(

今日放假睡醒右手仍然在擺後時肩膀非常酸痛:'(

我唔想就此封板呀:'(

我們為你攪追C 會, 放心去啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-26 19:45 發表
我們為你攪追C 會, 放心去啦
我會先自斷右臂.......再學習用左手.........暫時都唔會去住:handshake

輝 sir, 你試吓挻腰,左手放右肚,左腳前踏一步,右手輕扼拳慢慢順時針方向轉,跟住右腳踏前一步,右手反時針方向轉,每次十吓早晚做,試大約一個月睇吓會唔會好o的.:)

好一位跌打醫師:)

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2008-1-26 21:11 發表
好一位跌打醫師:)
經驗之談,朋友教我的. :loveliness:

錦鯉平有系中EC籮:lol

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2008-1-26 22:19 發表
錦鯉平有系中EC籮:lol
佢都唔係中 EC 呀.:)

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-26 21:01 發表
輝 sir, 你試吓挻腰,左手放右肚,左腳前踏一步,右手輕扼拳慢慢順時針方向轉,跟住右腳踏前一步,右手反時針方向轉,每次十吓早晚做,試大約一個月睇吓會唔會好o的.:)
而家貼咗兩塊韓國出的藥帖(好重藥未),等聽朝睡醒看看會不會好一點:L

好多謝月月你提供呢個方法呀:handshake

唔使客氣! 因我初打番波時都有呢個情況出現,後來朋友教我用呢個方法真的好好多,不過都要你試吓得唔得先.:loveliness:

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-26 22:53 發表
唔使客氣! 因我初打番波時都有呢個情況出現,後來朋友教我用呢個方法真的好好多,不過都要你試吓得唔得先.:loveliness:
收到...........而家去睡!聽朝先試:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-26 23:00 發表

收到...........而家去睡!聽朝先試:handshake
早抖:loveliness:

貼0左藥帖一晚今日打波前都發覺好0左小小...........但力就唔係好發得出:L

睇來要閉關到下年先可以再次出山了:lol

發新話題
最近訪問的版塊