發新話題

【乒工廠】五月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】五月份內部賽成績公佈

1. 小明
2. 邱仔
3. Jason
4. Danny
5. 舜 (Guest)
6. Kenny
7. Skywalker
8. Andrew
9. Chivas
10. 安
11. 軒
12. Ping Pong
13. 杰
14. Heidi
15. Garfield
16. 浩
17. 廠長 (下線冠軍)
18. Brian
19. 潘 Sir
20. John
21. 金Sir
22. 諾
23. 熹
24. Jack
25. Oper
26. Moon
27. Charles
28. Fung
29. Terry
30. Venus (Guest)
31. Melody (因傷退出)

本月大熱門小明又再摘冠, 而2 - 4名都是首次打進前四, 其中邱仔憑住自己一套穩守突撃打法殺入決賽,亦令小明吃

了不少苦頭,他近來很積極練波, 比賽亦很投入,因此拿下第二不感到意外, Jason 亦係進步神速的球員,正手命中率

相當高,對住他相信要吃不少苦頭, Danny 亦憑一套老波骨打法殺入前四,他控制對手真的好好,16強落後兩局給軒仔

仍可反勝,實至名歸,而小弟終於拿下奬項,感覺廠友門越來越強,要上上線都有一定難度,下次我要再加把勁!!!!

而今次內部賽發生少少意外, Melody 同 jack 都不慎受傷,特此希望各網友到歌街1樓打波時要小心,因場地偏滑,最

好先叫在場員工處理一下,減少意外發生!! 希望佢地早日痊癒!!!!

邱仔你都有今日la! 恭喜!

恭喜!恭喜!小明,邱仔,廠長
仲有問下melody傷得嚴吾嚴重呀???

邱仔坐火箭?不可思議,恭喜恭喜!恭喜小明

恭喜

黎緊內部賽, 愈來愈多人讓分
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 小閒 於 31-5-2010 04:25 PM 發表
恭喜!恭喜!小明,邱仔,廠長
仲有問下melody傷得嚴吾嚴重呀???
首先多謝廠長同小閒的關心,依家隻腳重痛緊,已經睇左e生,
過多幾日應該無乜野

引用:
原帖由 melody 於 2010-5-31 17:03 發表

過多幾日應該無乜野
咁又可以同我打番場

引用:
原帖由 廠長 於 2010-5-31 17:07 發表

咁又可以同我打番場
我都很久冇同 (melody,廠長) 您哋兩個打過波啦.幾時得閒打呀!

我諗要等我6月尾考完試至可以lu,耍溫書5可以打波3星期

引用:
原帖由 melody 於 2010-5-31 17:03 發表

過多幾日應該無乜野
多d休息啦! 好快有好多比賽來臨等緊妳啦!

邱仔非常努力練波, 進步越來越大. 恭喜!

發現有d人未打過上線

恭喜!恭喜!邱仔,Jason,Danny,樣分!!樣分!!樣分!!....
chungsphinx

多謝 各大好友  但我最想melody 沒事因為最近好小見到melody打波 不過溫書耍近  加油
妳學業成績好點廠長會請食飯(屈得就屈)哈哈

發新話題