發新話題

野田血濺博一

Take a rest for somedays ... my friend had "撞左落張波檯" took a rest for a week because the blade could not be hold.

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 11:10 發表

錯哂 , 係博一 張檯整到野甜 受傷 , 夠疆就 燒左  博一 第一張檯許
吾錦 吾錦 燒台...你當我傻嗎!........ 費時做監登A主力

願主使您右手可以儘快的康復呢!

阿們!
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 11:11 發表

今晚吾好打喇 , 睇下 e 生好喎
放心吧 野田天生能力越戰越強

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:17 發表

留左兩滴蚊飯就話爆缸   , 下星期練 反手搓一板 側身拉再撲正手 100野  
殘忍左D喎

余見:
野田都係去睇e生喇... ...

跌打可以會被dum
公家e院等餐飽

c+e生超貴(安全d一次預$1500), 但有得claim(而家多數人有買保險, 所以... .. )

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-5-26 09:42 發表

邊位?
If you don't want to do it..then I do it for her lor...

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 11:10 發表

錯哂 , 係博一 張檯整到野甜 受傷 , 夠疆就 燒左  博一 第一張檯許
一把火燒晒許

引用:
原帖由 小閒 於 2010-5-26 11:19 發表

放心吧 野田天生能力越戰越強

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-5-26 11:30 發表
余見:
野田都係去睇e生喇... ...

跌打可以會被dum
公家e院等餐飽

c+e生超貴(安全d一次預$1500), 但有得claim(而家多數人有買保險, 所以... .. )
無咁嚴重

引用:
原帖由 james007 於 2010-5-26 12:23 發表

If you don't want to do it..then I do it for her lor...
彩你都傻

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-5-26 08:41 發表
禽晚46拉住我地獄式訓練,
攪到我隻右手一野撞左落張波檯到即時爆缸,
唔該搵人同我ban佢ip呀!
吾有幸目睹波台撞爆事件.
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

check下d骨好wor

如果係筋骨小事, 整好傷口後, 用云南白藥或正骨水; 如果係係筋骨大事, 又買咗e療保險, 去e生樓幫襯骨e.... ...

但我見到張台裂左  可能張台仲傷過野田

希望你早日康復!

點撞架,係唔係撞落個角到,撞角就真係痛啦,不過我未試過,祝快D康復啦

發新話題