54 123
發新話題

賽果公佈 - 乒匯季賽29042010

賽果公佈 - 乒匯季賽29042010

成績:

冠軍:Dicky
亞軍:凱鋒
季軍:黑仔 & money

下線冠軍:中文C

好有效率
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

一次過同6-7個一流高手學野, 人生有幾個十年.............e.g .火人兄 D發球轉到 ..............    ....
Many Thanks to 太陽之子 & all C-Hings ............
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

弓起曬

引用:
原帖由 stephen1019 於 2010-4-30 01:02 發表
一次過同6-7個超一流高手學野, 人生有幾個十年.............e.g .火人兄d發球轉到...............    ....
Many Thanks to 太陽之子 & all C-Hings............
多謝您的參與

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-4-30 01:01 發表
好有效率
十分累

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2010-4-30 01:02 發表
弓起曬
乒粒兄今次渣流灘,下次再黎打過

攪得咁好....得閒一定要再攪
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

冇太陽+...接受唔到囉

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-4-30 01:06 發表
攪得咁好....得閒一定要再攪
小弟唔敢當

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-4-30 01:06 發表
冇太陽+...接受唔到囉
唔明

弓起哂1-3名咁多位~

中文C真係好犀利!

弓起佢之餘..仲好以佢係龜一分子為傲

佢今日教我點炒火人

乒粒兄發燒, SICK ED ar................
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-4-30 01:13 發表
弓起哂1-3名咁多位~

中文C真係好犀利!

弓起佢之餘..仲好以佢係龜一分子為傲

佢今日教我點炒火人
龜中豪傑

引用:
原帖由 stephen1019 於 2010-4-30 02:59 發表
乒粒兄發燒, SICK ED ar................
係呀....真係打得好辛苦

54 123
發新話題