45 123
發新話題

【乒工廠】通告 星期日訓練暫停一個月

【乒工廠】通告 星期日訓練暫停一個月

因九龍公園裝修關係,我們無奈地需要暫停,而其他場地亦告爆滿,而星期四晚的波局仍會繼續,或考慮改為平日訓練,引起不便之處敬請原諒!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-15 12:41 AM 發表
因九龍公園裝修關係,我們無奈地需要暫停,而其他場地亦告爆滿,而星期四晚的波局仍會繼續,或考慮改為平日訓練,引起不便之處敬請原諒!!!!
來"城大"包場丫....一定有,
可以包一個私人活動室(10張, 8張檯都應該冇問題),
如有興趣, 我可以打聽一吓有關問題....

大家要keep on 努力練波!!!

希望大家一個月後再見,個個都有進步!!!!

一是改歌街 ...唔一定要九龍公園...再唔係聯和虛都得

聯和虛啦,
平靚正,
一定來會一會各位高手

引用:
原帖由 biside 於 2008-1-15 10:40 發表
聯和虛啦,
平靚正,
一定來會一會各位高手
長老!! 聯和虛太遠了,有冇D方便D的場地提供???:L

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 01:56 發表

Jason 又要麻煩你一次了:loveliness:

團體名義,
租2個羽毛球場,
放8張台.

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 01:56 發表

點解你可以响"城大"包場??  你係......:o

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-15 11:17 AM 發表

Jason 又要麻煩你一次了:loveliness:
You are welcome my friend !
I shall make all necessary enquiries for you during lunch hours,
and shall get back to you ASAP.:P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-15 11:26 AM 發表

點解你可以响"城大"包場??  你係......:o  
我咪就係....................譚校長囉;P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 11:36 發表

我咪就係....................譚校長囉;P
我會唔會識你家 ??? 我都黎自城大 :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-15 11:43 AM 發表

我會唔會識你家 ??? 我都黎自城大 :loveliness:  
(認真)應該唔會喇....我係New South Wales University 畢業架:P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 11:47 發表

(認真)應該唔會喇....我係New South Wales University 畢業架:P
NSW Uni, 我都去過, 到此一遊........:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-15 11:49 AM 發表

NSW Uni, 我都去過, 到此一遊........:lol  
Really ?! 不過我已經畢左業好多年喇喎:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-15 11:49 AM 發表

were you an exchanged student ?

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 11:51 發表

Really ?! 不過我已經畢左業好多年喇喎:o
02 年去既。:loveliness:

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 11:52 發表

were you an exchanged student ?
nope, i was a tourist..

引用:
原帖由 瑤瑤 於 15-1-2008 12:05 發表

我 02 年去既。:loveliness:  
你年紀都唔細wor

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-15 12:13 發表

你年紀都唔細wor
一定細過你...  i am from the 80s' :loveliness:

45 123
發新話題