發新話題

【乒匯季賽】04月29日 (星期四) 7:00-11:00pm

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-4-27 11:09 發表

打爆我 返香下練多十年先
呢個可以上頭條

引用:
原帖由 44_66 於 2010-4-27 11:21 發表

編埋我 同 中聞屍  , 等我早 d 走下線

小組名單 : 氣寒 , 小閒 , 46 , 中聞屍
冇個係種子....騙唔到

引用:
原帖由 44_66 於 2010-4-27 11:27 發表

咁踢走條屍啦 , 隱陣 d
邊走佢

引用:
原帖由 44_66 於 2010-4-27 11:29 發表

小閒 同 46 都係 種子之後啦 , 呢次仲吾溶左件西北許 ... 嘰嘰嘰
個8件種子都唔係小野

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-4-27 11:22 發表

冇個係種子....騙唔到
踢走中文ee....擺小閒.44_66.氣寒西北.火人一組....一齊打爆氣寒

which 8 are 種子? 火人, james007 and 乒乓小王子?

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-4-27 14:34 發表

黑箱作業
你覺得黑箱作業....錦味私片囉

Sorry ar...I cannot come this thursday night.  

引用:
原帖由 hcgppg 於 2010-4-27 13:40 發表
which 8 are 種子? 火人, james007 and 乒乓小王子?
post it later

引用:
原帖由 james007 於 2010-4-27 18:47 發表
Sorry ar...I cannot come this thursday night.  
你唔黎..係我地既損失

引用:
原帖由 songyip 於 2010-4-25 19:41 發表
不知道仲有冇位, 有位的話想 JOIN 呢!
有位呢...你仲想join嘛?

獎品有少許更改

發新話題