42 123
發新話題

【乒工廠】 三月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】 三月份內部賽成績公佈

1.粒仔輝
2.忠
3.Alan

4.春 (Guest)
5.Kenny
6.Danny
7.KC (神秘嘉賓)
8.WayNe
9.庭
10.芝華士
11.Bing
12.方生 (Guest)
13.Oper
14.Skywalker
15.諾
16.Kin
17.小明 (下線冠軍) liness" />
18.天樂
19.Jason
20.軒仔
21.邱仔
22.Candy
23.Charles
24.金Sir

25.Terry
26.傻峰 (Guest)
27.Moon
28.Kelvin
29.加菲
30.潘Sir

31.熹仔

今個月內部賽成績相當理想,輝哥一返黎就做冠軍啦...^^

首先要讚一讚~ 小明、Chivas、軒仔、熹仔
小明小組賽已在死亡之組 (有Alan、粒仔輝、潘Sir)裡。
但在讓3分制度下,都能夠打得咁好。以一局輸之差輸給粒仔輝,跌入下線。
仲囉下線冠軍...實在強勁
另一邊,每場都要讓兩分既芝華士,力保上線成功!
軒仔今次球技和狀態都進步了不少!證明星期四球局有效果...俾心機呀!軒仔
熹仔是第一次參加本廠內部賽!雖然成績未如理想,但唔緊要我地會支持你架!
阿庭今次表現回勇,但進步得未夠架!要再加緊努力...

希望各廠友繼續俾心機練球,下月再努力

(特別多謝: 諾記攝影)

恭喜粒仔輝勇奪冠軍.

恭喜輝哥亞忠ALAN勉奪頭3甲,真係好勁抽呀!!
小明真係好勁呀~~讓3分都贏埋下線冠軍~

輝哥真係FIT到漏油,又型仔~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

輝哥好波 !

多謝+倫,jason,天樂,MoonMoon.我要鄭重聲明,今次的下次冠軍小明,系讓3分的情況下,win我2比1,佢先系真正的冠軍.我其實系好慚愧

+lun又要打波,又要安排比賽,勞心勞力,辛苦啦 全場最型果位,毫無疑問系古天樂.偶像果然系偶像

首先多謝Ka lun及廠長盛情招待,小弟十分感激

而且不難發覺廠友們進步神速,個個獨當一面,場面氣氛熱鬧,廠長及ka lun攻不可沒.

而且有神秘人士統籌比賽及廠友們的自律,使比賽順利進行

最後還有Ka lun兄的特別節目及廠長的回歸,令各人一再回味及帶來歡笑,使大家樂而忘返

在此可見到廠長及Ka lun兄的付出,廠友們的團結,實在可喜可賀

今次最開心的系,原來大家的想法系一致的. 今次我是死里逃生,下次唔會甘好采啦

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-3-30 23:17 發表

而且不難發覺廠友們進步神速,個個獨當一面,場面氣氛熱鬧,廠長及ka lun攻不可沒.

而且有神秘人士統籌比賽及廠友們的自律,使比賽順利進行;big ...
未有機會向kc兄請教,實在可惜.

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-3-30 23:17 發表

而且有神秘人士統籌比賽及廠友們的自律,使比賽順利進行;big ...
KC兄!你竟然公開我有神秘節目...
下次再黎過~

甚麼神秘節目?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-30 23:21 發表

未有機會向kc兄請教,實在可惜.
輝兄見你當日好利害,未能向你指教,真是可惜呢

但小弟比較少對粒仔,不知效果會如何呢

ps:恭喜你拎冠軍

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-3-31 00:02 發表

下次再黎過~
下次再黎過,識目以待呢,但最想睇應該另有其人啊,ka lun兄

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-3-31 00:02 發表

下次再黎過~
原來仲有神秘節目, 可惜有事要早走睇唔到.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2010-3-31 02:34 發表
原來仲有神秘節目, 可惜有事要早走睇唔到.
有咩神秘節目呀~~哈哈

Kenny 原來第六名,排名急升wor.......

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-31 23:33 發表
Kenny 原來第六名,排名急升wor.......
系第五啊

KENNY同輝哥一樣..都係愈打愈勁,瀟灑球風型

引用:
原帖由 天樂 於 2010-4-1 00:19 發表
KENNY同輝哥一樣..都係愈打愈勁,瀟灑球風型
但系全場最型,最多掌聲果位是天樂.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-4-1 00:46 發表

但系全場最型,最多掌聲果位是天樂.
真係, 我都要拍呀

42 123
發新話題