發新話題

北區代表隊隊員 - 名單公報

北區代表隊隊員 - 名單公報

本港有一大社團搞十八區乒乓球團體比賽,而本會獲邀請代表北區參賽 o 經各方介紹及甄選後,現正式公報球員名單 o

正式比賽資料
日期: 2010年3月21日 (星期日)
時間: 全日
地點: 九龍又一村香島中學
費用: 全免
津貼: 有專車接送及有飯盒供應

男子隊隊員名單
  1. Hoi
  2. 趙x偉
  3. 半邊人
  4. Ray^^
  5. Moneytom
  6. 文仔
  7. 小黃
  8. 王sir
  9. 徐老師
10. Cyril

女子隊隊員名單
  1. 陳x園
  2. 潘x淇
  3. 莫x汶
  4. 鍾x穎
  5. 陳x文
  6. 麥x詩
  7. 鍾x詩
  8. 廖x連

# 希望今次北區代表隊,能有所成績啦 !  

祝 凱旋而歸~~~~
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我住北區點解我冇份

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-3-11 16:53 發表
我住北區點解我冇份
唔好意思 ! 因閣下並無推薦,又沒參加甄選,故此無份 ! 請下次多留意吧 !

你未夠班

引用:
原帖由 biside 於 2010-3-11 17:55 發表
你未夠班
  要打過 先知喎

引用:
原帖由 小閒 於 2010-3-11 17:59 發表
  要打過 先知喎
支持小閒

小圈子甄選

小閒....人地話我地屎....

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-3-11 18:12 發表
小閒....人地話我地屎....
約齊人馬 參加比賽未知我地屎吾屎囉

引用:
原帖由 小閒 於 2010-3-11 18:47 發表

約齊人馬 參加比賽未知我地屎吾屎囉
使吾使叫陳志明

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-3-11 18:55 發表

使吾使叫陳志明
求其找幾件蛋高或番薯入去未得囉 洗吾洗用到香港冠軍啊

引用:
原帖由 小閒 於 2010-3-11 19:00 發表

求其找幾件蛋散或番薯入去未得囉 洗吾洗用到香港冠軍啊
我地係蛋高

引用:
原帖由 biside 於 2010-3-11 17:55 發表
你未夠班
請小心講嘢 ! 別得罪各位大大 !

女子隊好強呀!

女仔隊的確好勁, 但係男子隊.... 以我所知, 就算唔計你張名單上最頭兩個人, 北區重起碼有7個以上既男子實力係甲組級既, 上年港運會既北區代表隊名單就有其中幾個

如果你地球會係以自己名義比賽, 當然冇乜問題.

但係而家係代表北區參賽wo... 點解男子隊唔公開甄選呢? 就算因為"某d原因"唔想公開甄選, 最起碼都找下d係北區住既甲組級球員, 睇下佢地想唔想打, 又或者上論壇問下有冇d乜野勁人係住係北區既, 千萬唔好只係經自己圍內介紹就算...

今個星期就比賽, 我都唔再多講, 但係如果下年你地球會又獲邀請代表北區參賽, 唔好再只係圍內打就算啦, 唔係既話就只會算係雄昇代表隊, 而唔係北區代表隊

引用:
原帖由 滴滴仔高手 於 2010-3-16 23:15 發表
女仔隊的確好勁, 但係男子隊.... 以我所知, 就算唔計你張名單上最頭兩個人, 北區重起碼有7個以上既男子實力係甲組級既, 上年港運會既北區代表隊名單就有其中幾個

如果你地球會係以自己名義比賽, 當然冇乜問題.
...
相當明白 ! 多謝閣下的意見 ! 由於今次主辦團體不是政府,故事前按排為急 o 由本會接獲邀請到最後截止,都不足七日,故本會未能按排到男子組公開甄選,只能以人際關係方式邀請加入 o 但除名單外,本會也曾邀請過其他男甲球員參加,但因他們有私人理由或剛遇著比賽,故未能應邀參加 ! 望各位見諒 ! 閣下的意見,本會會詳加考慮及向賽會反映 ! 多謝支持 !

發新話題