62 1234
發新話題

【乒工廠】 二月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】 二月份內部賽成績公佈

1.小明
2.Chivas

3.俊傑 (Guest)
4.安
5.Jason
6.邱仔
7.Danny
8.金Sir
9.Alan
10.Skywalker
11.天樂
12.Brian
13.Ping Pong
14.諾
15.Moon
16.潘Sir
17.忠 (下線冠軍)
18.WayNe
19.杰
20.廠長
21.Nelson (Guest)
22.Candy
23.Charles
24.Kelvin

25.加菲
26.Jack
27.庭
28.Fung (Guest)
29.睛

今個月內部賽成績相當正路,明顯讓分制度是有效的!

首先要讚一讚~ 小明、Chivas、安、Jason、邱仔同阿諾!
佢地當日既表現十分穩定,而且發揮到應有既水準,值得一讚
小明同Chivas呢兩位冤家,已由小組賽鬥到入決賽~~
雖然Chivas最終不敵小明,但在該決賽裡顯出佢有頑強既鬥志同爭勝之決心~
真是值得學習!
阿安、Jason、邱仔在小組賽表現出色更以全勝首名出線!厲害
Jason擊敗強敵天樂,但不敵阿安。而阿安首次入四強!值得嘉許
邱仔阿諾分別擊敗WayNe同廠長!證明星期四練波球局係會令人有進步既...好野~
阿庭、阿杰、阿睛今次表現亦較上次進步了但未夠的!你地要再加緊努力...(睇好你地架!)

希望各廠友繼續俾心機練球,下月再努力

(特別多謝: Candy既西餅、Brian既攝影)

恭喜恭喜!!
JASON 今次真係打得好好,打到我進退失據 下次我會報牛ga!哈哈...
亞安仔今日給帶來驚喜,進步左好多,要繼續加油~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

恭喜呀安得到家倫的

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-1 11:53 發表
恭喜呀安得到家倫的

而家我要收返~~~

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-3-1 11:55 發表

而家我要收返~~~
作為長輩!! 要言出必行呀!!!

嘉許唔一定要

咁都ok ^^

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-3-1 12:02 發表
嘉許唔一定要

咁都ok ^^
安仔真係幸福

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:11 發表

安仔真係幸福
希望佢繼續進步啦

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-1 12:18 發表

希望佢繼續進步啦
廠長,你放心都得啦..今次比賽我見到安仔打得好穩定,少了以往的心浮氣"醋",他一定一天比一天進步

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:23 發表

廠長,你放心都得啦..今次比賽我見到安仔打得好穩定,少了以往的心浮氣"醋",他一定一天比一天進步
近來排小朋友的確勁咗好多!! 所以我都要好好操練下

我真係好睇狀態, 上星期四我打咁多場, 輸足咁多場,
今次知道同gary同+倫一組, 我真係諗住疊埋心水打下線
但係尋日打波有番dd手感, 至勉強加d運氣至羸到gary同+倫,
我相信下次就真係冇咁好彩.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-3-1 12:46 發表
我真係好睇狀態, 上星期四我打咁多場, 輸足咁多場,
今次知道同gary同+倫一組, 我真係諗住疊埋心水打下線
但係尋日打波有番dd手感, 至勉強加d運氣至羸到gary同+倫,
我相信下次就真係冇咁好彩.
你係實至名歸ga!!你打得好手風順,加油呀
同廠長和+倫一組..係比死亡更死亡既組別,你能夠突圍而出,真係好唔簡單
+倫都讚你,所以你要繼續加油~~邪王諾

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:55 發表

同廠長和+倫一組..係比死亡更死亡既組別,你能夠突圍而出,真係好唔簡單
係la.....對住呀諾同邱仔好似唔識打波咁!! 真係慘!!!

引用:
原帖由 天樂 於 1-3-2010 11:29 發表
恭喜恭喜!!
JASON 今次真係打得好好,打到我進退失據 下次我會報牛ga!哈哈...
亞安仔今日給帶來驚喜,進步左好多,要繼續加油~~
今次只係好彩先至贏你, 吾係第二局擦網迪死而險勝, 可能已經比你炒3蛋.

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2010-3-1 13:52 發表

今次只係好彩先至贏你, 吾係第二局擦網迪死而險勝, 可能已經比你炒3蛋.
jason 你的確進步不少呀!! 尤其係正手,到檯率好高!!!

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:55 發表

no la, 叫邪王叫老晒, 叫邪仔得啦.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

大家不要忘記多謝wayne同呀忠,在新讓分制之下,仍參予比賽,發輝體育精神

呀諾果日好勁ar, 果然進步神速

打到我個定左格, 下次再打過

仲要多謝 Candy d 西餅, 好好味

引用:
原帖由 小明 於 2010-3-1 16:39 發表
呀諾果日好勁ar, 果然進步神速

打到我個定左格, 下次再打過

仲要多謝 Candy d 西餅, 好好味
小明你都進步好多!! 好好努力呀!!!

冇見一排大家都進步了很多, 希望快啲可以回廠練波啦.

62 1234
發新話題