發新話題

【2008 元旦盃】無言感激

又唔搵埋我去影:Q

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 23:11 發表
又唔搵埋我去影:Q
瑤瑤周圍搵妳,不過搵唔到. :(

嘩, hkttf原來自家有條靚banner o架?!:o 好帥

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-3 23:33 發表
瑤瑤周圍搵妳,不過搵唔到. :(
我去左茅廁:L

原來我都有份被影...呵

:victory: :victory: :victory: 我都有份

若你們想要 full size photo, pls PM me
but just for player only

我想睇相
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-4 08:45 發表
若你們想要 full size photo, pls PM me
but just for player only
我想要呀...
可以send俾我嘛??
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 20:07 發表

我去左茅廁:L
去茅廁點燈?! :o

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-1-4 10:37 發表

去茅廁點燈?! :o
可能去芧廁影相.....:lol

e..
我見到細細粒-_-
仲見到太子同sam哥喎@@

你唔係要準備考試咩
仲有咁多時間攪野既:o

我想要大合照 full size, 同 video pasword. thanks!

等我又post d笑話上黎先:loveliness:

仲有冇多D相睇,貓哥,我見你影唔止咁DD播.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

Congratulation to all winner!!!:)

引用:
原帖由 頌少 於 2008-1-4 17:03 發表
嗯..得閒咪上黎睇下囉^^
因為之前好少人去果度發貼同發言~
是次活動預期增加一定的笑話娛樂大家和鼓勵人地得閒上黎發下貼:loveliness:
頌少, 要聽聽aa的忠告, 預備考試要緊... ....

您放心, 在下過了本月二十號, 相信可以'發力'的幫下您手:handshake , 希望唔好介意!:)

引用:
原帖由 頌少 於 2008-1-4 20:14 發表
咁我等你好消息啦~^^
時間我安排好了~要溫書也要休息嘛...
有時幾天可能不見我回貼or只係好夜先回下~就知我果幾日閉關= =:L
頌少, '閉關'做'填鴨:lol', 個個都試過, 您放心喇, 大家會體恤o既!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-4 21:27 發表
我想要大合照 full size, 同 video pasword. thanks!
我都想要呀:D

發新話題