發新話題

【2008 元旦盃】無言感激

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-1-2 11:12 發表
其實 (=^x^=) 仔昨天根本無打波, 他同 gary (乒工廠) 講下笑姐.....

不過我知昨天乒乓人放水比橫板 x 走線....e 個是事實
輸波係事實.
放唔放水就見仁見智喇.  佢的確打得好好, 足有本事贏我.
在二樓熱身時, 我都輸了一set 1:2比佢喇.  全日都輸俾佢..哈哈:L

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-1-2 11:12 發表
其實 (=^x^=) 仔昨天根本無打波, 他同 gary (乒工廠) 講下笑姐.....

不過我知昨天乒乓人放水比橫板 x 走線....e 個是事實
:lol :lol :lol :lol :lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-2 11:16 發表

輸波係事實.
放唔放水就見仁見智喇.  佢的確打得好好, 足有本事贏我.
在二樓熱身時, 我都輸了一set 1:2比佢喇.  全日都輸俾佢..哈哈:L
琴日掛住做都冇同你打:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-2 11:24 發表
琴日掛住做都冇同你打:Q
我會留意 乒工廠的球局, 單挑你.  等我啦.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-2 11:43 發表

我會留意 乒工廠的球局, 單挑你.  等我啦.
好呀!! 交流下日直d打法,但唔好炒我蛋呀!!:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-2 12:05 發表

吾 昨日 都好想 同汝 :$  呀 , 不過見汝打圓 流星號 之後 收哂架生 箸哂3 咁 , 怕醜囉 ....:Q :loveliness:
同 老彿爺行街街嘛....
使乜怕醜, 開聲就得啦.

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-2 11:56 發表
好呀!! 交流下日直d打法,但唔好炒我蛋呀!!:Q
好呀, 交流下.  
放心, 在我手上我對手, 從來無一個炒旦的...:victory:

SIU SIR:L有冇D打波既相:o

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-2 17:34 發表

吾果個老實爺都算係咁喇 , 陪吾企左成日 , 話時話 老實爺都有睇汝 對  流星吼  果場 , 許話古吾到 小貧油 打得咁好 , 好鬼得意 :loveliness:
吾果個老實爺就no comment 喇,,,
因為佢睇慣左我輸波. 哈!~!

引用:
原帖由 tabo 於 2008-1-2 17:34 發表
我覺得呢場波係全日最好睇既一場波,Leo哥真係波又勁,人品又好 :)
重好靚仔添, 鬼鬼地 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-1-1 23:11 發表
仲以為Leo無黎打添,原來8強止步:L
這意味了參賽者的水平極高, 一些乙組級甚至甲組級的球員8強就止步

浩小朋友勁到可以把乙組級的球員乒乓人幹掉,他還會很大進展空間的,未來兩年相信可以上到甲組

引用:
原帖由 bond 於 2008-1-2 18:38 發表
浩小朋友勁到可以把乙組級的球員乒乓人幹掉,他還會很大進展空間的,未來兩年相信可以上到甲組
佢本身都已經是乙組級的, 不過進步空間真的尚有不少.

我同瑤瑤剛完成jimmy&浩既比賽
都即時過去睇
真係好精彩:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-2 17:34 發表

吾果個老實爺都算係咁喇 , 陪吾企左成日 , 話時話 老實爺都有睇汝 對  流星吼  果場 , 許話古吾到 小貧油 打得咁好 , 好鬼得意 :loveliness:
呢個流星槌唔係人咁品. 咪睇佢個樣咁細. 打起上黎好有鬥心, 好有火氣嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-3 13:35 發表
呢個流星槌唔係人咁品. 咪睇佢個樣咁細. 打起上黎好有鬥心, 好有火氣嫁!
輸波雖是事實, 但我所得著的更有用.  打波不是求分數!!!

黎緊單項比賽, (我2月2日) 希望大家有更佳狀態啦.:victory:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-3 13:59 發表

輸波雖是事實, 但我所得著的更有用.  打波不是求分數!!!

黎緊2月2日希望大家有更佳狀態啦.:victory:
今個星期單項希望打好d!!!!!!:Q

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-3 17:22 發表
累過頭,冇留低影集體相添:L
呢個唔似係主因;P

發新話題