發新話題

【2008 元旦盃】無言感激

你緊係睇唔倒啦
你要做我對手嘛:lol

HKTTF 元旦盃 - 四強爭霸 (Jimmy 與 浩)

現在的小朋友真是好勁, 你們有無看這場波 ?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-1 20:37 發表
多謝先進蕭 Sir 來頒奬

仲要多謝 Gary 的兩位好好及好靚的朋友幫手, 你幫了我們很多 !!

恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤及aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊 ...
Thanks, but I was late and only arrived at about 1200 hrs. :L You know, I went to bed so late and went out with family for count down last night! Sorry!

引用:
原帖由 Cola 於 2008-1-1 23:05 發表

Thanks, but I was late and only arrived at about 1200 hrs. :L You know, I went to bed so late and went out with family for count down last night! Sorry!
少校,先多謝你借出大聲公,
你兩隻大聲公響我架車度,你幾時攞返?
得閒請 call 我

:lol

雖然都只係黎睇左唔夠一個鐘頭波. 但係都感覺得到呢個比賽攪得好pro. 好成功.

最緊要係見到波友仔都好開心. 打得好放!!!

恭喜晒主辦單位!!

Sorry 大家今日我遲到, 唉! 昨晚睡到5點幾公司有個urgent call, 要飛的返去,
整到8點幾先回家, 之後睡到差不多11點先起身. :Q
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-2 00:01 發表
雖然都只係黎睇左唔夠一個鐘頭波. 但係都感覺得到呢個比賽攪得好pro. 好成功.

最緊要係見到波友仔都好開心. 打得好放!!!

恭喜晒主辦單位!!
可惜未能0黎一場利記大戰曼魚!!!:lol

不如下次搞團體賽同單打賽呀............

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-1-1 23:45 發表

少校,先多謝你借出大聲公,
你兩隻大聲公響我架車度,你幾時攞返?
得閒請 call 我

:lol
Call you tomorrow!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-2 00:05 發表

可惜未能0黎一場利記大戰曼魚!!!:lol
哈!! 原本都好有機會, 不過曼魚走唔甩........返唔到黎個場度.....!!:'(

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-1 20:37 發表
多謝先進蕭 Sir 來頒奬

仲要多謝 Gary 的兩位好好及好靚的朋友幫手, 你幫了我們很多 !!

恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤及aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊 ...
我衷心感謝大會, 各位老友, 新友 搞這個比賽~  感覺好好.   氣氛好, 而且好流暢, 水平亦高.
再次感謝您地.:loveliness:  我玩得好開心!!:loveliness:

我只多謝 gary 又放水比我 :loveliness:

浩)小朋友鬥志可嘉:victory:

而jimmy 經驗豐富:)
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-2 09:59 發表
我又多謝你比我扮放水:lol

我講緊日直 Gary  wor.......:lol
我有同你打咩 :o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-2 10:43 發表
你隻衰貓,年紀大冇記性???:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-2 10:43 發表
噚日都好多人放水, 攪到歌街場地水浸.............:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-2 09:59 發表
你係邊個?  我地有對賽咩? 我有放水比你?  應該無喎.

發新話題