發新話題

[生膠] 563生膠

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:26 下沉

563生膠

我琴日痴左塊紅色既563生膠,我覺得佢好似半生膠半長膠咁,唔好打!用過既人可唔可以話比我知佢點?最主要易唔易控!我之前用799,勁好用

是正宗 563 嗎 ? 聽聞 563-1 都幾好用 !

563-1比較硬一d, 會好控過563. 但563回球相對較沉, 佢既打法似長膠多過粒仔

引用:
原帖由 家姐 於 2010-2-9 12:54 發表
563-1比較硬一d, 會好控過563. 但563回球相對較沉, 佢既打法似長膠多過粒仔
下?唔怪得之我摸落塊膠到都覺得佢咁軟又長啦,死啦,買錯膠,冇左60蚊 ,都係打番799/spectol好d啦

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-2-9 12:57 發表

下?唔怪得之我摸落塊膠到都覺得佢咁軟又長啦,死啦,買錯膠,冇左60蚊 ,都係打番799/spectol好d啦
我而家都轉左另一隻膠, 屬於長膠, 但較硬身, 非常好控, 好似粒仔甘打就ok but, 唔記得左個型號

你之前都用563?

家姐妳轉咗邊款長膠呢?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-2-9 13:05 發表
你之前都用563?
係呀, 新o個陣都幾好wow, 用得耐就嫌佢太過軟

引用:
原帖由 borkee 於 2010-2-9 13:29 發表
家姐妳轉咗邊款長膠呢?
唔記得左呀, 要回家看看先知

引用:
原帖由 家姐 於 2010-2-9 13:52 發表

唔記得左呀, 要回家看看先知
快d番去睇喇...

引用:
原帖由 phantasy 於 2010-2-9 14:06 發表

快d番去睇喇...
哈哈.....

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-2-9 14:57 發表

哈哈.....
Ok!即刻放工走人, 閃

回復 13# 的帖子

Have you seen yet?

回復 6# 的帖子

thanks

我而家打打下又覺得幾好用喎,我果塊原來係563 -1

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-2-21 13:04 發表
我而家打打下又覺得幾好用喎,我果塊原來係563 -1
563-1之前我都用過成年,都覺得幾好用,過癮在可反可唔反旋,都幾屈機架。但係始終粒仔好要求手感(我係無o既),所以最終放棄了。

發新話題