發新話題

【九龍區月賽】: 1月16日 (星期三) 8:00-10:00pm 歌和老街 (完)

noted Gong-Kill, tks!

Martin...你幫我抽籤先 !!, 分四組,

小組 3局2
四出2
上線打 5/3
下線打 3/2

Roger!

peter

睇下呢日得唔得閒過來幫下手先

我都或者黎....湊熱鬧....:P

D 弟兄姊妹真好,唔打波都過來熱鬧下:handshake

好似返屋企.......唔食飯都飲湯:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

貓的自言自語:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-11 18:23 發表
D 弟兄姊妹真好,唔打波都過來熱鬧下:handshake

好似返屋企.......唔食飯都飲湯:lol
Yeah..同埋支持下我 d 偶像.....:loveliness:

我秘密高手光臨 !!!   小乒 兄 ....相信與 old cake & biside 有一場惡戰

1) martinhkc (觀塘區) +10
2) cola (長沙灣) +10
3) old cake (荃灣區) +10
4) 小過童 (觀塘區) +10
5) bd_fan (九龍城) +10
6) allan 亞朗 (黃大仙)
7) 亞影 (九龍城) +5
8) Jackho 813 (將軍澳) +10
9) 明天 (將軍澳) +10
10) bing (荃灣) +10
11) biside +10 (大埔)
12) mrke (荃灣)+10
13) Topgun (大角咀) +10
14) candy (荃灣)
15) Gary (何文田)
16) Mao (將軍澳) +20

以上朋友若不來, 請早通知.

請明天, Candy, Mrke and Biside PM your PHone to me, tks!!

我都以pm thanks!!!

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-13 21:05 發表
A組(死亡之組)
martinhkc, Jackho, Biside, Topgun
B組
亞影,mrke,Gary,小過童
C組
Cola,Old-cake,明天,bd_fan
D組
王師傅,bing,kaman,candy
邊個抽0架;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-13 21:30 發表

我law..........:L
唉.................

天作業,由可恕;自作業,抵 X 死;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-13 21:36 發表
用10很字來形容:Q
唔敢..........要做掌上壓嘅;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-13 21:30 發表

我law..........:L
但係係用我隻手抽的......:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-13 21:45 發表

但係係用我隻手抽的......:lol  
唔通妳;P

手;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-13 21:35 發表

唉.................

天作業,由可恕;自作業,抵 X 死;P
我對佢好好家...比多d 硬野佢..:lol ....再衰無抽埋個黃師父同組....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-13 21:47 發表

我對佢好好家...比多d 硬野佢..:lol ....再衰無抽埋個黃師父同組....
黃師父我見過未?

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-13 21:49 發表

未,我都未見過.............高手一名.......
你都未見過佢又會報到名嘅?

點解,點解抽我入死亡之組,十死冇生。:Q

有冇得調組。:P

好,相信這是考驗我,我會盡力而為。:lol

發新話題
最近訪問的版塊