發新話題

【正邪大決鬥 2010】 2月24日 (星期三) 8:00-11:00pm 博一球館

點少得我呀!Join!
正手生膠(Joola Amigo)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用水谷隼 (暫時)

正手反膠(Tibhar VIP)
今期用Komann 訂做拍

回復 22# 的帖子

話比人哋聽你塊嘢係乜呀!

同kowlboy報埋名先!兩面反貼!

引用:
原帖由 Terence 於 2010-2-2 11:56 發表
要遲的先覆實. sorry.
好希望Myron可以來到!
順道學一學嘢!

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-2-2 12:42 發表
borkee , 上次同你打 , 打得咁順 , 都係因為習慣左myron長膠  炸 !
唔怪得知喇!我感覺你完全不怕長膠,長膠真係好難打呀!(但我會繼續鍛鍊嘅!)
打長膠感覺每日(次)手感都不同,有練果排就好D,冇練果排就大獲!
但鬼叫自己喜歡打乒乓波,勝負對我嚟講係其次,只享受打波樂趣及交朋友!
好高興認識到你呀!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-2-2 13:42 發表

炸爆D正義之仕...... 特別係至高境界
good job

回復 60# 的帖子

唔好放棄呀!輸贏好閒啫!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-2-4 14:15 發表

放死誰........莫非想放死我
唔係話你呀!

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-2-6 00:23 發表
ok! 波記,小弟就盡一分棉力,再操熟番長膠啦!

繼續玩!
好嘢! 咁先至係吖嗎!咁你删除番60樓張帖喇!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-2-6 10:22 發表

甘你要爭口氣.....吾好俾人放死呀
比人放死係喺正人君子隊ga!

CFM

發新話題
最近訪問的版塊