發新話題

【正邪大決鬥 2010】 2月24日 (星期三) 8:00-11:00pm 博一球館

CFM
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

CFM

我想改正歸邪
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

Can I join? Andro Blowfish.
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +5 pls come 2010-2-24 11:28

我可能參加唔到,請CANCEL我

Sorry, I play 邪, Andro blowfish is 生膠. Thx.

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-24 11:36 發表
咁點好呢 , 我打正好定邪好呢 ..... 邪氣咁多人
46哥......我同您叫轉位置打....好吾好呀

小弟今個星期六打另一比賽呀, 請賜我邪氣
另外幫Kenny push 一下, 佢今晚想黎做正人君子
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-24 11:49 發表

汝同至高掉轉喇 ..... 至高想入邪
ok........到時見面先算啦

Sorry, Tomorrow(25Feb) I  will go to Taiwan 4 Days. I Can not  join the Game.
Ple Cancel me.

到時那邊唔夠人我就打那邊喇...

don't forget to include 十萬轉 in the Non-Evil team ar.

cfm

[quote]原帖由 barryleung 於 2010-2-24 16:30 發表
對不起,我想我應該來不了,因為家中突然有急事
敬請原諒

What a competition last night....Evils and Non-Evils were tied at 28:28.

發新話題