發新話題

【正邪大決鬥 2010】 2月24日 (星期三) 8:00-11:00pm 博一球館

我係兩面反膠
正手係tsp triple power
反手係 sriver el

報!
用開一面反貼, 一面長膠.
現想用兩面反貼報正人君子隊
目標: 追擊小閑, 波波
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-1 16:10 發表
我打正隊 狂3 + palio ck531a
我地係戰友

join

邪氣今期人多...我都係打正
打完晒仍有時間先變邪再打

回復 22# 的帖子

話比人哋聽你塊嘢係乜呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

同kowlboy報埋名先!兩面反貼!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

唔係每人八場咩??

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-1 16:42 發表

師傅加油呀 ....
Wo yell Dai Yee Meet Chen ar....

46 你正定邪.....

如果邪, 你偶然用一板唔算 wor.
如果正, 唔比用邪膠 ga
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I want to join the 邪 side this time,
I am using a single side 生膠, donic Baxster F1-A
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 phantasy 於 2010-2-1 17:21 發表
邪氣今期人多...我都係打正
打完晒仍有時間先變邪再打
wa 想做25仔kaka

join 打正隊
正手狂三,反手baracuda

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-2-1 18:01 發表
I want to join the 邪 side this time,
I am using a single side 生膠, donic Baxster F1-A
Good, then I don't have to play against Oldcake...Maybe I will also put a 563 on my forehand side and 755 on my backhand...

引用:
原帖由 moneytom 於 2010-2-1 18:04 發表

wa 想做25仔kaka
唔係25.打完先轉來打..

引用:
原帖由 phantasy 於 2010-2-1 18:12 發表

唔係25.打完先轉來打..
phan i have a new ck531a for u wor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

46 is 2-5 boys ar....

JOIN PLZ! 我站在正義的一方!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2010-2-1 18:14 發表

phan i have a new ck531a for u wor
打完正有時間就試 , thx first

發新話題
最近訪問的版塊