56 123
發新話題

【乒工廠】多謝廠長,輝哥,芝華士等廠友今天的支持

【乒工廠】多謝廠長,輝哥,芝華士等廠友今天的支持

終於今天丁組32強止步,不過在此要從心很感謝廠長,粒仔輝大哥,特意早起到場為我打氣和到場支持,
粒仔輝更做我的場外指導,很感謝很榮幸
還有芝華士等廠友比賽完過來為我打氣,多謝大家~~
下次一定要再進一步有更好的成績

我戰勝了早起遊云但戰勝不了一幅牆

當然還有JACK強和野田來電的支持~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

回復 1# 的帖子

一幅牆? 餅餅?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2010-1-31 21:12 發表
一幅牆? 餅餅?
比餅餅更高大的一幅牆..好像籃球中鋒的身型..

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-31 21:04 發表
終於今天丁組32強止步,不過在此要從心很感謝廠長,粒仔輝大哥,特意早起到場為我打氣和到場支持,
粒仔輝更做我的場外指導,很感謝很榮幸
還有芝華士等廠友比賽完過來為我打氣,多謝大家~~
下次一定要再進一步有更好的 ...
有機會見你打波,我梗系唔會錯過啦,能做你的場外指導,更是我的榮幸.下次再努力,爭取更好成績.支持你.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-1-31 22:06 發表

有機會見你打波,我梗系唔會錯過啦,能做你的場外指導,更是我的榮幸.下次再努力,爭取更好成績.支持你.
你已經進步左好多架喇, 比起大半年前, 初初見你, 板拉波沖左又準左好多, 橫打都有威力左
繼續努力, 必定能沖爆巨牆
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-31 21:16 發表

比餅餅更高大的一幅牆..好像籃球中鋒的身型..
should be koken
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-1-31 22:06 發表

真誠的多謝晒你,你的指導很通,在場外又不故球証警告地不斷的鼓勵,
日後再加強練習那個不足,..我會努力~

引用:
原帖由 jack 於 2010-1-31 22:14 發表

你已經進步左好多架喇, 比起大半年前, 初初見你, 板拉波沖左又準左好多, 橫打都有威力左
繼續努力, 必定能沖爆巨牆
多謝你呀jack,你都比以前叻左好多,大家一齊努力~

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-31 22:33 發表

多謝你呀jack,你都比以前叻左好多,大家一齊努力~
我今日又包尾喇, 要比你加倍努力, 不過無時間
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

你發揮好好呀!!! 只差一點點穩定性,我地一齊繼續努力啦!!!

早起身係值得....因為我睇到你地打出拼勁,亦感覺大家好有團隊氣氛

Better luck next year la....

天樂,下次要打更好成績啊。
各位廠友,我們大家在不同時間、地域努力吧。

嘩, 越洋道賀... ...

這有可難,大家打得好成績,各方定必抽空上來道賀。

引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-31 23:21 發表
你發揮好好呀!!! 只差一點點穩定性,我地一齊繼續努力啦!!!
多謝你的親身支持打氣,輸了係有點遺憾,畢竟你也早起到場為我們打氣,
下次一定打得更好打得更精采,一齊加油!!~

引用:
原帖由 貓貓 ~ 馬拉松 於 2010-1-31 23:23 發表
天樂將會被 BAN IP, KO 左星星居然咁快出局
我都覺得抵罰...哈哈..有點對星星大師不起,因為他也給我鼓勵
我輸左比高手,星星大師應該唔會怪我呢~

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-31 23:26 發表

天樂已經打得好好架喇
多謝你呀~46~下次一定會再好d!!

56 123
發新話題