發新話題

【先進月賽】2月2日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館

l.join........豬頭炳

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 17:31 發表

硬野
硬得個您

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-1-25 19:17 發表
好多高手
好添口......吾似您嘅性格.....大哥(kitkit003)

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-1-25 19:46 發表
你丙組咁利害......我呢D乜组都冇既卒仔
  您条衰公吾注冊姐......你注冊甲組都有您份啦...... 最近你近訪點呀????大哥

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-1-25 20:02 發表
死仔...爆向口...
i working la.talk u to night.see u
快得濟..打左你個花朵出來添....sorry....好掛住你...大哥

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 04:56 發表
先感謝主持人給小弟機會參加貴會球賽 . 貴會高手眾多, 小弟第一次參加貴會賽事, 想定必死無疑. 在此希望各高手們高抬貴手, 放小弟一條生路, 指教一下, 炒少幾分, 免得小弟洋相盡出啊!!!
歡迎屎波高........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 09:39 發表
我擔心竹兄頂頭
應該頂吾個我嘅.....

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-1-26 09:47 發表
竹兄台 = 一x竹 ?  is he ?
應該係......屎波高

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 13:56 發表
嘩~~乒壇真細.....我咁少上線及出來打球, 都被人家起底 . 都係快閃回家 好D
邊有人凌晨 四点鐘都未睡眠...只有您依条錦嘅傻佬先會甘做.......一看就知係你啦....死蠢

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 04:56 發表
先感謝主持人給小弟機會參加貴會球賽 . 貴會高手眾多, 小弟第一次參加貴會賽事, 想定必死無疑. 在此希望各高手們高抬貴手, 放小弟一條生路, 指教一下, 炒少幾分, 免得小弟洋相盡出啊!!!
正句...... 仲有我哋吾係貴會....只係論壇.....你可以取時參加我哋攪嘅比賽同球局 歡迎您

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 14:34 發表
小閒不愧為小閒, 咁清楚我的怪生活習慣, 聰明聰明. 我就賞你今日凌晨4點, 打電話叫醒你起床尿尿啦
甘小第為有捨命陪君子.......哈哈哈!!! 互打電話呵夜尿

貓哥..........幫火人報名(乙組)

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-2-1 11:36 發表
執雞
有就預埋我啦
小丁人
我嘅勁敵.......

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-2 00:01 發表
由於明日不材將粉墨登場 , 所以敬希各參賽者勿放飛機 ( 因為冇人頂空缺 ) , 缺席者均可獲小閒 勾魂香
46您囉冠軍.....私人承你10000000000000000000000000000000000000000個香 比您

發新話題
最近訪問的版塊