發新話題

[兵工廠] 2007年12月份內部賽 (完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-29 00:39 發表
按排次序....幻殺先....所以若無人放飛機. mao 仔都應該無份打 :loveliness:
聽晚最後決定:)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-29 00:48 發表
我來0弟波都得架...你比我同你打一場便 ok 架啦 !!
做乜要同我打??????? 大把高手wor..........!!!!!:L

重有一個位:lol

我又來:victory:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-29 01:03 發表
你看下排隊個名單先啦, 輝Sir
到時來到無位咪唔打囉:L

唔通齋睇都唔得:@

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 01:04 發表

到時來到無位咪唔打囉:L

唔通齋睇都唔得:@
好!!! 我為你book多張台,就算冇得比賽都可以練波:loveliness:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-29 01:11 發表

好!!! 我為你book多張台,就算冇得比賽都可以練波:loveliness:
係咪又係3點至7點先 Honey :$

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 01:12 發表

係咪又係3點至7點先 Honey :$
i reply u tomorrow la........!!! so tired now.....!!!!!:Q

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-29 01:12 發表
仲諗住同輝 sir 自已去官涌打 tim
咖喱見到我來都不知幾開心呀:lol

邊道使要同你去官涌溫馨溫馨;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 01:21 發表

咖喱見到我來都不知幾開心呀:lol

邊道使要同你去官涌溫馨溫馨;P
booked one more table for 3 - 4pm & 5 - 7pm...!!!!

u may join us !!!!!!!!:)

4 - 5pm full........!!!!!!!! sorry.... !!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-29 01:30 發表

booked one more table for 3 - 4pm & 5 - 7pm...!!!!

u may join us !!!!!!!!:)

4 - 5pm full........!!!!!!!! sorry.... !!
Thank 's :victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 01:31 發表

Thank 's :victory:
welcome.......!!!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-29 01:36 發表

welcome.......!!!!!!!!:loveliness:
wel 擒我呀;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 29-12-2007 00:59 發表

做乜要同我打??????? 大把高手wor..........!!!!!:L
淨係同你打已經值回票價

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 29-12-2007 01:11 發表

練波好呀~~~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-29 10:45 發表

淨係同你打已經值回票價
梗係!! 場場炒我,滿足感大到冇人有!!!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 29-12-2007 11:11 發表

梗係!! 場場炒我,滿足感大到冇人有!!!!!!!!!!!!!!:Q
你條友仔分左組未..........對住你真係失落感返哂嚟:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-29 11:24 發表

你條友仔分左組未..........對住你真係失落感返哂嚟:L
係咪比我抽呀..........?

發新話題