發新話題

【新手月賽】1月26日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館

hot Welcome YIU YIU 女神
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2010-1-26 10:25 發表
我今日都應該可以過來.........湊下熱鬧...
歡迎!歡迎!熱烈歡迎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

歡迎X2

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-26 10:42 發表

歡迎!歡迎!熱烈歡迎!   
Borkee 我同你講, 如果我知道你今晚放高球玩弄對手....我會 BAN 你 IP
再唱你, 然后再捉你入 wc 叫小閒
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 10:44 發表

Borkee 我同你講, 如果我知道你今晚放高球玩弄對手....我會 BAN 你 IP
正合我意

Yiu Yiu 女神出訪新手月賽

如果有邊位 fans 未見過 HKTTF 最靚女的女神 Yiu Yiu, 今晚早d 過匯智排隊買飛入塲
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 10:44 發表

唔好呀!
好彩我唔識放高球啫!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 10:45 發表
如果有邊位 fans 未見過 HKTTF 最靚女的女神 Yiu Yiu, 今晚早d 過匯智排隊買飛入塲
一定爆鵬

可能要主辦場館揾定"食蕉"維持秩序呀!

有冇簽打會?

good idea ar, 簽打會

唔知個場放唔放咁多咁fans... ...

上星期我打比賽,
打完之後就見到 Yiu Yiu 女神.
感覺立即暈一暈..(靚到有d唔敢直望添呀) 嘩..佢仲話有睇我打波添.  
心諗 : 好彩我打完波先望到佢.  如果在打波昤望到..一定心都亂埋...哈哈..

大家~~ 小心呀!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-26 11:30 發表
上星期我打比賽,
感覺立即暈一暈..(靚到有d唔敢直望添呀) 嘩..佢仲話有睇我打波添.  
心諗 : 好彩我打完波先望到佢.  如果在打波昤望到..一定心都亂埋...哈哈..

大家~~ 小心呀!
That's why I always lose when she watches me....

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-26 11:30 發表
上星期我打比賽,

大家~~ 小心呀!
好波...

女神!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

找yiuyiu女神做頒獎嘉賓

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-26 12:19 發表
找yiuyiu女神做頒獎嘉賓
咁我要努力D先!

荃灣去匯智 , 搭乜車 ? 乜站落車 ?

發新話題