55 123
發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 13:48 發表
我只想知道誰是乙組 "驚 we"
我個friend 識佢喎, 話同過佢打, 動作慢慢, 成日淨係守波.  無料到.:)
若比賽對到佢, "we 唔需要 驚 佢" !!:victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-28 18:30 發表

自動自覺去抬兩盤可樂先好來;P
玩我咩, 抬住兩盤可樂, 即是仲行慢D, 又遲D.  ;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-30 08:17 發表
乒乓人的方案主要目的是分了三組, 每一組兩場, 兩場都是四個不同的人打.
其中主要目的是方便想走線的球手, 容易知道其它對手的賽果, 而作出調動

而我分組的目的是每人都要連續打兩場波, 按体力來說, 較公平一點 ...
嘻~~
我的想法是, 大家同時比賽, 反而無咁大機會"走線".
好似好多大型盃賽, 都會同時開賽, 不讓有些球隊"睇住賽果"而踢.  當然, 現代科技發達, 打個電話(或上網)都知道人地踢到幾比幾啦.;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-31 14:27 發表

會唔會有人逼到佢出真功夫?
好, 等我試下啦.:)

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-27 17:55 發表

若果你係買乒乓人可爆陳志偉, 我一定恭喜你. 中硬(買對家)

乒乓人若能一舉爆低陳生, 我請佢食飯!!
防兄, 哈~~哈, 我真係贏左 "陳志偉"喎, 點先?  係唔係請食飯先?:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-2 15:28 發表

一餐飯算得上係乜! 你比面比我請, 我光榮啦!! 哈哈!! 好彩我無加注落去你對流星槌果場. 哈哈!!

否則我一定買你win. 話晒你贏開......不過咁, 小朋友, 一個月, 甚至一兩個星期都會有好大既進步既.
如果你買了, 可能結果會唔同呢.:D
(今次唔羸, 下次都更少機會贏LU)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-2 16:01 發表

早知我買埋呢場, 咁我咪可以打個和囉! 哈哈!! 不過浩仔好似之後打果兩場唔係咁理想!! 係唔係你陰乾左佢呢?!
佢對我, 真的出左唔少力. 打完仲氣喘喘咁呀, 估計未灰復元氣啦.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-31 18:32 發表
MBA = Master of Business Administration ar
瑤瑤 是做我8強時的球証嗎?  
If yes, THANK YOU!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-2 17:42 發表
係呀係呀..你同小朋友阿浩打果場.........
我終於知道輸波原因喇...有幾球打失, 就係因為要留意球証~~~~:L (呢d係其他波友的心聲)

哈哈, 妳做得好好.  好專業.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-2 18:14 發表

sor we, 我果日係者褲, 唔係著絲襪 !!  我諗你要配過副眼鏡啦 !!  ;P
係時候又教大家一個字喇 : 火+ 羅.  = 音 lor.  ;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-2 18:21 發表
我係受過專業訓練既.......;P
有緣既話, 我地會再見
其  月     人人  土寸     中.:P
(期待中)

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-1-2 18:34 發表
點解aa做我地球証, 你就球球中 :Q
呢個係 "你" 的問題, 唔關aa事的.  
你是否太留意我有無有留意佢喇...哈哈!

aa都係日直, 我好敬重打日直的女仔.  :$

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-2 19:54 發表

其實依家都有好多女仔打日直
我只是冰山一角
我認識打日直的女仔都有好幾個.  
vf3ao1tc3qn1hi 7mf1ca3hi9 m or  2:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-3 13:32 發表
所以話, 無人鍾意同你打......死得慘, 贏得仲慘!!
唔係化....???
等我更正, 呼籲吓先 : 同乒乓人打 : 打得暢快, 贏輸都咁精彩!!!  嘻嘻..
打完仲舒筋活骼添~~:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-3 14:25 發表
一定要搵xxx活骼油添!!!
再講, 我當初真係買你入四強!!
如果浩仔無補出, 我就可以奸計得逞(入四強)喇..哈哈!:lol
要羸浩仔, 留番下次啦.  佢入四強, 真的是有本事!!  
以我當日的狀況, 心態, 下風波.  輸是正常.

55 123
發新話題