55 123
發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

暫時有5個 紅色, 將佢地放埋一組(當然係無我啦, 呵呵:lol) , 咁大家一家會好開心...:victory:

*** E 個提議太好, TKO 舉腳支持...但不會做. 不如我編 你同他們一組, 一定好好玩 ***
by TKO

[quote]原帖由 fanlam13 於 2007-12-6 16:02 發表
乒乓人.
梁是

你爆料都爆得幾清楚喎.....:L

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-6 16:41 發表

你比人起底;P
幾時又出 Trip 呀:call:
出大陸定 外國呀?  不過兩種都暫時無..嘻嘻..:o

俾晒底所有人睇..  唉...

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-6 17:35 發表

你知我係問你會出去邊處;P
上次我滿載而歸的地方, 係咪?:victory:

回復 1# 的帖子

不如將d人名, 分左區丫..
KC, 我估計係灣仔.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 11:12 發表
衝著邊個
據消息人士爆料, 乒乓人係沖住  極道羅殺 而來!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 11:16 發表
有啲咁o既樹......................沖爆我....................
據一位橫板的版主消息人士爆料, 乒乓人係受命要沖爆 極道羅殺 喎.  因為極道羅殺 曾經沖爆過呢位橫板版主.  簡單講, 係黎 "報仇"  哈哈:@ :@

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 11:39 發表

講得好好, 所以我都係用返個網名去介紹其他強人. 亦係因為有太多強人, 所以呢個比賽先至更加精彩, 有趣.
但你已經揚晒啦.  近況超強.  無械可擊!!:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 11:45 發表
最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

應該係話, 唔敢黎啦!!!
睇黎 防兄 今次都係想俾機會大家.  今個賽事, 做 "監場". (本人認識呢個名譽比參賽球員更高).
不如咁啦, 加一場終極決戰 :  元旦盃冠軍 vs 防守王 啦.
大家話好唔好??:lol

引用:
原帖由 tabo 於 2007-12-7 10:37 發表

佢只係一個好可愛既bb黎ger:loveliness:
我直覺話我聽, 呢個可愛既bb~ho仔, 可能係防守王的街坊.:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 11:43 發表

嘻嘻, 經我番查, 我都未對過橫板o既版主..........
流料~~~~
當然係 流料啦~~~~哈:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 12:44 發表

我街坊!!????
ho 仔, 叫阿ho的小朋友, 係唔係你識果個~好鐘意遊戲果個呀?(上次我都輸俾佢果個呀!!)

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 12:45 發表

如果我黎打, 連卅二強都有危險性, 仲叫我單挑冠軍, 不如我認輸三局 0 : 11 算啦! 你唔可以咁陰毒, 睇我比人炒wor!
勝負贏輸, 你都知我(自己打比賽時)無所謂.  以我的近來的"生硬"度, 我輸3:0就係正常賽果.
不過, 以你近況, 無可能直通33:0, 點都唔信喇.  一係, 你黎証明一次啦.  :lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 10:37 發表
我係話甲級. 即係包括 Hoi, 盤, 乒乓人!!
:) 請更正 : 甲級人馬. 即係包括 Hoi, 盤, 防守王(連擊敗幾個實力派甲組球員的應屆工商盃盟主~~~ 防守王!!)

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 10:57 發表
聽聞乒乓人於公開團體賽事, 勇擊甲組日直昌哥.....呢個先至唔講得笑!
連我自己都唔知有呢場喎, 幾時打?

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 11:35 發表

你太勁啦! 可能覺得好小事啦!! 不過我都係好驚你....
我真係唔知有呢場喎, 公開團體, 日直對手.  好似無喎.   若有的話(都算特別), 我一定記得喎.
你驚我, 可能因為 "高處不勝寒",  哈哈, 我直直無名(只係網上略有被吹虛之名), 同我打, 你有壓力.  壓力其實不是來自我, 是來自你自己呢...對不對?

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 11:21 發表

這神秘人是甚麼打法?? 還要向Leo報仇??
要向Leo報仇?  唔通買板唔知"訂"???

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 11:59 發表
有無搞錯呀......你唔係做左金澤朱咩???
吹虛既名, 係我先至o岩!!
哦..原來你講緊佢.   佢都唔係叫阿昌, 又好似唔係甲組喎.:L

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 12:41 發表

唔係wor! 佢咪就係昌哥囉! 唔係咩?!?! 唔知邊鬼好大聲話我聽佢係昌哥wor!!!
原來一場超級誤會. 佢唔係你心目中的阿昌.
雖然兩個都姓盧.  :L

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:05 發表
瑋仔個手開波絕對乙組以上
據我的秘密線人來料, 瑋仔 在今年的一個港島區的區賽, 勇奪亞軍.
*暫時未知有無其他區的冠軍..

55 123
發新話題