83 12345
發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

首先, 我唔係危險人物, 最危險都係因為我唔打得! 哈哈!!

第二, 你有無漏左, 有好多勁到無侖既, 你都唔知...

消防員呀.....勁爆!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-6 15:40 發表

咁佢咪成日同豬仔同team
無錯, 我今晚先至輸過比佢. 唔只佢, 爆個料你知添!!!! 有一個英文加數目字既名, 都係超強.

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-6 15:49 發表
Jimmy (消防員)  VS    防守王:victory:

冠軍爭霸戰:handshake
我買L君對小偉!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-7 09:02 發表
Message by TKO

I have modify some information, as Leung is my best friend, up to now he is not sure if he can come our competition, and he don't want to show his real name in our list, so i amend s ...
講得好好, 所以我都係用返個網名去介紹其他強人. 亦係因為有太多強人, 所以呢個比賽先至更加精彩, 有趣.

最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

路邊社消息 - 防守王應該唔會黎打

最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

應該係話, 唔黎啦!!!

超!!! 大家無需要為一件名過於實既蛋散咁失望!!

小弟一定會到來精神上支持支持!!!

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-7 11:55 發表
極道失望、失落、失常,,,,,,,,,,,,可能還會影響比賽時.........( 失手 ):lol
你咪賴落我度呀! 一早都無人預我會打啦! 況且, 我打的話都比四四六六第一個roound KO啦!;P

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-7 11:55 發表

你驚炒我蛋炸?:Q
唔好扮野, 你炒我蛋就有份!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-7 12:20 發表

我直覺話我聽, 呢個可愛既bb~ho仔, 可能係防守王的街坊.:L
我街坊!!????

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-7 12:11 發表

睇黎 防兄 今次都係想俾機會大家.  今個賽事, 做 "監場". (本人認識呢個名譽比參賽球員更高).
不如咁啦, 加一場終極決戰 :  元旦盃冠軍 vs 防守王 啦.
大家話好唔好??:lol
如果我黎打, 連卅二強都有危險性, 仲叫我單挑冠軍, 不如我認輸三局 0 : 11 算啦! 你唔可以咁陰毒, 睇我比人炒wor!

嘩!! 好易嫁咋!!

不過若果冠軍係你, 我會約你私片一場..哈哈!!

果日真係唔知訓到幾多點囉! 我卅一號晚同朋友有個酒局, 通頂!! 點打波呀!

所以都係要講聲SORRY!!!!

同埋...

大家努力加油, 將無可能變為有可能

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-7 15:41 發表

來不來到都好.............身體緊要呀:handshake
會黎睇波, 支持......!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:05 發表
路邊社又有消息, 話你唔來, 已有一半人退出比賽 :L
事實係, 可能波友想睇小弟出醜, 比人炒, 但我又唔打, 無戲睇囉! 咁就對你唔住啦!

回復 58# 的帖子

你條友, 我唔去打比賽, 但我會黎睇wor!! 到時比我知道你係呀水. 我就dup你!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:18 發表
仲有一神秘嘉賓混入大會名單內......我未 highlight 他.....可能他先是最強 !!!  你地估下啦......:lol
你咁搞法, 真係仲利害過甲組比賽! haaaaaaaa!! 因住乒總唔妥你.

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-7 20:56 發表

噢, 守生俾人聊度乒乓火:@!
無既, 我都係打爆佢...唔係, 最多咪衝爆佢囉!

回復 62# 的帖子

紫色咪係勁到無輪囉!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-8 09:43 發表

一分鐘後就各有各抆;P
無錯, 大家嚮球場等, 不見即散!

83 12345
發新話題