65 1234
發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

路邊社消息 - 元旦盃之高手雲集

HKTTF 乒乓球比賽 - 元旦盃參賽名單:

1 44_66M大埔區
2aa5436F上水區
3AlanclifM大埔區
4AllanM黃大仙區
5Anthony TsangM乒工廠
6AugustmoonM乒工廠
7Bartender M乒工廠
8BB 愛M觀塘區
9BeckhamCCM將軍澳區
10BenzorM大埔區
11BisideM上水
12Bobby2224M屯門
13BrianDDM乒工廠
14CandyF乒工廠
15CharmwayM泓景台
16CkpandaM黃大仙區
17ColaM乒工廠
18DannyofflineM將軍澳區
19DannywkM沙田區
20ele1214M屯門
21ErnestM將軍澳區
22GarfieldjamF乒工廠
23Gary_CheungM乒工廠
24Hoi M沙田區
25Jackho813 (黑馬)M將軍澳區
26Jasonkyy (WTS)M
27JimmyM將軍澳區
28JoeM油尖旺
29johnnywaiM乒工廠
30KeiM泓景台
31*** Leo1012 ***M東區
32Little DolphinM東區
33MaoM將軍澳區
34MartinM乒工廠
35Mr LuiM南區
36MT.ShunM將軍澳區
37OffsiveM觀塘區
38Old Cake(月菜常客)M荃灣區
39SigmaXM
40SmallstarM東區
41TopgunM乒工廠
42小山丘 (屯門男青)M屯門
43小過童M觀塘區
44叮媽小凱誼F乒工廠
45平凡人M北角區
46乒乓子子BenM觀塘區
47冬姑 M乒域球會
48Ho 仔 (未有資料)M乒域球會
49沃諾克M乒工廠
50沽爺仔M灣仔區
51長膠狗M天水圍
52俊仔M屯門
53秘密M元朗區
54*** 極道羅殺 ***M乒工廠
55瑋仔M東區
56輝Sir M赤柱區
57橫板佬M乒工廠
58DeeM青衣島
59防守王M南區
60乒乓人M屯門
61乒域留位M將軍澳區
62KC M偉裕
63亞偉 (寶達首席)M觀塘區
64陳志偉M沙田區

紅色為危險人物,歡迎各方好友繼續提供消息 Thank's :handshake

部份資料由小貓修改

引用:
原帖由 防守王 於 6-12-2007 15:28 發表
首先, 我唔係危險人物, 最危險都係因為我唔打得! 哈哈!!

第二, 你有無漏左, 有好多勁到無侖既, 你都唔知...

消防員呀.....勁爆!!
因為未受到各界消息, 宜家收到........多謝提供:handshake
提供消息有賞

防守兄
送給你的
:kiss:

引用:
原帖由 防守王 於 6-12-2007 15:28 發表
首先, 我唔係危險人物, 最危險都係因為我唔打得! 哈哈!!

第二, 你有無漏左, 有好多勁到無侖既, 你都唔知...

消防員呀.....勁爆!!
咁佢咪成日同豬仔同team

引用:
原帖由 乒乓人 於 6-12-2007 15:46 發表
暫時有5個 紅色, 將佢地放埋一組(當然係無我啦, 呵呵:lol) , 咁大家一家會好開心...:victory:
good job

[quote]原帖由 fanlam13 於 6-12-2007 16:02 發表

梁是在

我細時打波已經睇佢打波
好勁
(可惜中途停左一排無打, 無機會對佢)
但宜家同佢打還差幾班.........................:L

引用:
原帖由 防守王 於 7-12-2007 01:33 發表

無錯, 我今晚先至輸過比佢. 唔只佢, 爆個料你知添!!!! 有一個英文加數目字既名, 都係超強.
:funk: :funk: 勁人:funk: :funk:

不過聽聞豬仔轉左橫板無以前咁勁????

佢簡直係我偶像:$

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:49 發表
Gong-kill ...你一定想 die...........防少俠提議的一號種籽

44_66 你都未 highlight...點做野架..
有啲咁o既樹..................睇唔到.............即做
同埋紫色代表咩??

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:57 發表
呢個比賽可能是本地除了甲組比賽外 最難打的一個比賽
証明此壇非同小可

目標係唔好唔知醒遲到被宣佈棄權
:time: :time: :time: :time: :time: :time:

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 11:10 發表
新目標是同 aa, candy and 可兒一組 :loveliness:
你咁多目標, 三心兩意, 咁花心架:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 11:11 發表
跟邊寫又有消息路這些 高手都是衝住你要來 wor 兄弟
衝著邊個

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 11:12 發表
你誤會了, 不是三心兩意. 是三心三意 !!
Oh.thank you
correct my misunderstanding

有啲咁o既樹......................沖爆我....................

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-12-2007 11:24 發表

據一位橫板的版主消息人士爆料, 乒乓人係受命要沖爆 極道羅殺 喎.  因為極道羅殺 曾經沖爆過呢位橫板版主.  簡單講, 係黎 "報仇"  哈哈:@ :@
我都唔識沖波, 沖爆??
何得何能呢:lol

多多指教:handshake

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-12-2007 11:24 發表

據一位橫板的版主消息人士爆料, 乒乓人係受命要沖爆 極道羅殺 喎.  因為極道羅殺 曾經沖爆過呢位橫板版主.  簡單講, 係黎 "報仇"  哈哈:@ :@
嘻嘻, 經我番查, 我都未對過橫板o既版主..........
流料~~~~

唔係馬
我即時變左極道失望

咁不如編tko 入去接待組
咁咪朝夕相對囉:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-12-2007 12:11 發表

睇黎 防兄 今次都係想俾機會大家.  今個賽事, 做 "監場". (本人認識呢個名譽比參賽球員更高).
不如咁啦, 加一場終極決戰 :  元旦盃冠軍 vs 防守王 啦.
大家話好唔好??:lol
元冠杯??:lol

引用:
原帖由 防守王 於 7-12-2007 13:30 發表
嘩!! 好易嫁咋!!

不過若果冠軍係你, 我會約你私片一場..哈哈!!

果日真係唔知訓到幾多點囉! 我卅一號晚同朋友有個酒局, 通頂!! 點打波呀!
我都係, 喪劈~~~~
所以元旦盃目標係唔遲到, ""如時""出席, 不是""逾時""就得架喇:time:

65 1234
發新話題