發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

所以都係要講聲SORRY!!!!

同埋...

大家努力加油, 將無可能變為有可能

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 11:45 發表
最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

應該係話, 唔敢黎啦!!!
來不來到都好.............身體緊要呀:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-7 15:41 發表

來不來到都好.............身體緊要呀:handshake
會黎睇波, 支持......!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:05 發表
路邊社又有消息, 話你唔來, 已有一半人退出比賽 :L
事實係, 可能波友想睇小弟出醜, 比人炒, 但我又唔打, 無戲睇囉! 咁就對你唔住啦!

回復 58# 的帖子

你條友, 我唔去打比賽, 但我會黎睇wor!! 到時比我知道你係呀水. 我就dup你!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:18 發表
仲有一神秘嘉賓混入大會名單內......我未 highlight 他.....可能他先是最強 !!!  你地估下啦......:lol
你咁搞法, 真係仲利害過甲組比賽! haaaaaaaa!! 因住乒總唔妥你.

好想知神秘人物係邊個:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 15:41 發表
你條友, 我唔去打比賽, 但我會黎睇wor!! 到時比我知道你係呀水. 我就dup你!
噢, 守生俾人聊度乒乓火:@!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-7 20:56 發表

噢, 守生俾人聊度乒乓火:@!
無既, 我都係打爆佢...唔係, 最多咪衝爆佢囉!

紫色係咩牙
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 62# 的帖子

紫色咪係勁到無輪囉!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-8 02:09 發表
紫色咪係勁到無輪囉!
orrrr
紅到發紫:funk:
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

昨晚(7/12)大角咀邊爐波局已比錢的名單如下

Pay $30
Augustmoon
小過童
寶達偉
b b 愛
Johnnywai
Gary_Cheung
輝Sir
諾沃克

Pay $20
Cola

Martinkc
Old cake
Topgun

Pay $200 for 『一元拍賣』
輝Sir

Total:$520

HKTTF 元旦盃 : 第五回 (繳費方式)

中信嘉華銀行698-2-16861-1

恒生銀行267-1000-14001※請保留入數單據/存根於比賽當日出示以作核對之用※

請各參賽者於二零零七年十二月十六日當夜23:59:59前經銀行入數或;可直接交費於本壇壇主、各管理員、乒工廠主持 Gary_Cheung、Topgun 或 Martinhkc;若參賽者未能於二零零七年十二月十六日前繳交參賽費;出賽資格將會由後備參賽者補上。

參賽費用($30)一經繳交,恕不退還!

所有費用將會直接用於本次球賽所有開支!已繳交參賽費用的會員可在此 Post 回覆;並請列明入數日期及入數/過數紙的參考編號於回覆內容中:handshake

中信嘉華銀行分行地址及電話

總行 香港德輔道中232號 3603 3033 銅鑼灣 香港軒尼詩道451-453號 3603 3083 中區 香港皇后大道中43-45號聯成大廈地下 3603 3133  華潤大廈 香港港灣道26號華潤大廈102號地舖 3603 3733      德輔道中 香港德輔道中61-65號華人銀行大廈 3603 3833   力寶中心 香港金鐘道89號力寶中心 3603 3883     北角 香港英皇道318-328號恆英大廈地舖B3 3603 3483      魚涌 香港魚涌英皇道1025號惠安苑地下 3603 3433   皇后大道西 香港皇后大道西488號新安大樓地下 3603 3583    灣仔 香港灣仔軒尼詩道164-166號 3603 3533   

九 龍 區   

何文田 九龍窩打老道84號A-C 3603 5883      紅磡 九龍紅磡蕪湖街61-63號 3603 3983         佐敦 九龍佐敦道庇利金街42號 3603 5133      九龍灣 九龍九龍灣宏開道8號其士商業中心地下商場7號 3603 5083      九龍城 九龍九龍城福佬村道18號成龍居地舖2A 3603 3933 觀塘 九龍裕民坊6號 3603 3683 旺角道 九龍旺角道48號 3603 5033       上海街 九龍旺角上海街520A-522號 3603 5183      土瓜灣 九龍馬頭圍道406號 3603 5833       尖沙咀 九龍尖沙咀堪富利士道12-16號宏貿發展大廈3-5號地下 3603 3633 深水 九龍汝州街210-214號地下 3603 5733

新 界 區

沙田中心 沙田橫壆街二至十六號沙田中心三樓商舖52C 3603 5633    上水 新界上水新豐路138號 3603 5333      大埔 新界大埔廣福道19號 3603 5233  大圍 新界沙田大圍道49-53號悅安大廈B舖 3603 5383         荃灣 新界荃灣眾安街13-19號瑞生大廈地下及一樓C舖 3603 5583  荃灣眾安街 新界荃灣眾安街27號秋雲大廈地下 3603 5533  屯門 新界屯門鄉事會路18-20號明偉大樓4-5號 3603 5683     元朗 新界元朗青山道143-145號昌裕大廈地下 3603 5283

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-8 02:09 發表
紫色咪係勁到無輪囉!
可能係瘀咗;P

好多猛人播,估唔道二零零八年嘅第一日賽事就咁刺激播.西利.:funk: :funk: :funk:
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

發新話題