發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-7 11:55 發表
極道失望、失落、失常,,,,,,,,,,,,可能還會影響比賽時.........( 失手 ):lol
你咪賴落我度呀! 一早都無人預我會打啦! 況且, 我打的話都比四四六六第一個roound KO啦!;P

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-7 11:55 發表

你驚炒我蛋炸?:Q
唔好扮野, 你炒我蛋就有份!

Oh, what a pity! :Q We really want to witness how superb you are! Serious!:handshake

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 11:45 發表
最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

應該係話, 唔敢黎啦!!!
睇黎 防兄 今次都係想俾機會大家.  今個賽事, 做 "監場". (本人認識呢個名譽比參賽球員更高).
不如咁啦, 加一場終極決戰 :  元旦盃冠軍 vs 防守王 啦.
大家話好唔好??:lol

Then I prefer to only work as judge or umpire with our pretty judge la!:lol

咁不如編tko 入去接待組
咁咪朝夕相對囉:lol

引用:
原帖由 tabo 於 2007-12-7 10:37 發表

佢只係一個好可愛既bb黎ger:loveliness:
我直覺話我聽, 呢個可愛既bb~ho仔, 可能係防守王的街坊.:L

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-12-2007 12:11 發表

睇黎 防兄 今次都係想俾機會大家.  今個賽事, 做 "監場". (本人認識呢個名譽比參賽球員更高).
不如咁啦, 加一場終極決戰 :  元旦盃冠軍 vs 防守王 啦.
元冠杯??:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-7 12:20 發表

我直覺話我聽, 呢個可愛既bb~ho仔, 可能係防守王的街坊.:L
我街坊!!????

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-7 12:11 發表

如果我黎打, 連卅二強都有危險性, 仲叫我單挑冠軍, 不如我認輸三局 0 : 11 算啦! 你唔可以咁陰毒, 睇我比人炒wor!

你班友.....有無睇題目呀:Q

乜你地目標系三心兩意、三心三意咪:@

再唔一心一意練好D波,到時係小組賽就會三連 X........:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 11:43 發表

嘻嘻, 經我番查, 我都未對過橫板o既版主..........
流料~~~~
當然係 流料啦~~~~哈:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 12:44 發表

我街坊!!????
ho 仔, 叫阿ho的小朋友, 係唔係你識果個~好鐘意遊戲果個呀?(上次我都輸俾佢果個呀!!)

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 12:45 發表

如果我黎打, 連卅二強都有危險性, 仲叫我單挑冠軍, 不如我認輸三局 0 : 11 算啦! 你唔可以咁陰毒, 睇我比人炒wor!
勝負贏輸, 你都知我(自己打比賽時)無所謂.  以我的近來的"生硬"度, 我輸3:0就係正常賽果.
不過, 以你近況, 無可能直通33:0, 點都唔信喇.  一係, 你黎証明一次啦.  :lol

嘩!! 好易嫁咋!!

不過若果冠軍係你, 我會約你私片一場..哈哈!!

果日真係唔知訓到幾多點囉! 我卅一號晚同朋友有個酒局, 通頂!! 點打波呀!

引用:
原帖由 防守王 於 7-12-2007 13:30 發表
嘩!! 好易嫁咋!!

不過若果冠軍係你, 我會約你私片一場..哈哈!!

果日真係唔知訓到幾多點囉! 我卅一號晚同朋友有個酒局, 通頂!! 點打波呀!
我都係, 喪劈~~~~
所以元旦盃目標係唔遲到, ""如時""出席, 不是""逾時""就得架喇:time:

21 (i am ok)
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

where gar??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

21 (tbc)

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 13:52 發表

我都係, 喪劈~~~~
所以元旦盃目標係唔遲到, ""如時""出席, 不是""逾時""就得架喇:time:
我會負責打電話叫醒你:lol

發新話題