發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-1-2 18:47 發表
哈哈!  對其實係我的問題, 佢做我地 球証, 我太緊張呀:L
唔洗緊張喎
用平常心   盡力打就得:victory:

假如 aa做我球証, 我會緊張到........唔識打波

你都冇比賽
睇唔倒你點緊張;P

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-2 19:54 發表

其實依家都有好多女仔打日直
我只是冰山一角
我認識打日直的女仔都有好幾個.  
vf3ao1tc3qn1hi 7mf1ca3hi9 m or  2:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-2 20:27 發表
你都冇比賽
睇唔倒你點緊張;P
我都無打比賽

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-2 16:05 發表

佢對我, 真的出左唔少力. 打完仲氣喘喘咁呀, 估計未灰復元氣啦.
所以話, 無人鍾意同你打......死得慘, 贏得仲慘!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-3 13:32 發表
所以話, 無人鍾意同你打......死得慘, 贏得仲慘!!
唔係化....???
等我更正, 呼籲吓先 : 同乒乓人打 : 打得暢快, 贏輸都咁精彩!!!  嘻嘻..
打完仲舒筋活骼添~~:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-3 13:56 發表

唔係化....???
等我更正, 呼籲吓先 : 同乒乓人打 : 打得暢快, 贏輸都咁精彩!!!  嘻嘻..
打完仲舒筋活骼添~~:lol
一定要搵xxx活骼油添!!!

再講, 我當初真係買你入四強!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-3 14:25 發表
一定要搵xxx活骼油添!!!
再講, 我當初真係買你入四強!!
如果浩仔無補出, 我就可以奸計得逞(入四強)喇..哈哈!:lol
要羸浩仔, 留番下次啦.  佢入四強, 真的是有本事!!  
以我當日的狀況, 心態, 下風波.  輸是正常.

但乒乓人爆左首號種籽之一 "陳志偉"  勁 !!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-1 23:57 發表

無緣同輝蛇碰面打招呼添!!:Q
而家先睇到呢句;P

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-2 06:57 發表
你條線已經是最靚
(=^x^=) 生, 您有少少潤唔童生!:D

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-3 09:42 發表

我認識打日直的女仔都有好幾個.  
vf3ao1tc3qn1hi 7mf1ca3hi9 m or  2:loveliness:
你太誇獎我了
我冇打咁多年  d水平落後左好多

E 個比賽真係有好多高手

發新話題