發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-1-1 19:29 發表
今日好多人走線成功 :loveliness:
冠軍 Jimmy 係其中一個;P

Very good! 搞得很有規模,很有氣氛

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-1-1 20:18 發表
人工呼吸 :L

Thank you Smallstar and 輝 Sir 送我來,送我走
我重有一樣強項就係.........三角巾:lol

頭先同細孖一入屋就立即掃清三盒壽司同一煲罐頭湯:lol

其間重要同細孖爭食:Q

今日個環境係十足比賽一樣,..
多謝大會咁多位人兄

原本好開心架..
只可惜今日小弟輸多贏少...就冇晒心情了....:loveliness:

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-1 21:13 發表
多謝大會咁多位人兄

原本好開心架..
只可惜今日小弟輸多贏少...就冇晒心情了....:loveliness:
傻喇.......當今日係2008第一個熱身算啦:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 20:04 發表
恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤及aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊担當裁判一職:handshake

而之後就要多謝邪貓唔出賽而做咗全日義工兼攝影司:lol

更要多 ...
我冇份ga..............!!!!!!!!!!!!!!:@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-1 21:23 發表

我冇份ga..............!!!!!!!!!!!!!!:@
一早已補飛;P
還要多謝的名單過於繁衍.......小弟有說漏的請多多包涵:lol

重有 MAO 幫我的補飛;P

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2443

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-1 21:13 發表
多謝大會咁多位人兄

原本好開心架..
you good luck...i can't win any game today :Q

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 21:19 發表

傻喇.......當今日係2008第一個熱身算啦:handshake
咁既然有比賽feel....
就梗係要求自己做到最好la....

可惜事與願違................:'(

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-1 21:27 發表

you good luck...i can't win any game today :Q
你個組有邊位種子呀?

今日算打得唔差了,須然都係輸晒,但起碼起板冇 miss, 中唔中枱另計.:)  多謝 hkttf 提供一個有得玩又有得睇眾高手對壘的節目! :handshake

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-1 21:57 發表
今日算打得唔差了,須然都係輸晒,但起碼起板冇 miss, 中唔中枱另計.:)  多謝 hkttf 提供一個有得玩又有得睇眾高手對壘的節目! :handshake
新年第一個高清現場節目嘛;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 21:59 發表

新年第一個高清現場節目嘛;P
新年第一個輸清比賽!!!!!!!!!!!:victory: :lol :victory:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-1 22:01 發表

新年第一個輸清比賽!!!!!!!!!!!:victory: :lol :victory:
可以咁諗,衰嘅輸晒........今年等運到;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 22:04 發表

可以咁諗,衰嘅輸晒........今年等運到;P
好!!!! 就咁話!!!

星期日要出線!!!!!!!!!!!:victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 20:04 發表
恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤及aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊担當裁判一職:handshake

而之後就要多謝邪貓唔出賽而做咗全日義工兼攝影司:lol

更要多 ...
唔洗咁客氣
舉手之勞:handshake

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-1 22:05 發表

好!!!! 就咁話!!!

星期日要出線!!!!!!!!!!!:victory:
電線?;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 22:08 發表

電線?;P
乜線都好.................!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-1 22:06 發表

唔洗咁客氣
舉手之勞:handshake
點解妳咁快返到屋企0架.......:funk:

發新話題