發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-31 10:10 發表
可吾可以箸長就三 打 :o
可以.....我地今次無衣服限制...你想點著都得

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-31 14:06 發表

陳志偉打左電話比我話會留力 wor
會唔會有人逼到佢出真功夫?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-31 14:27 發表

會唔會有人逼到佢出真功夫?
好, 等我試下啦.:)

你明白 TKO 對你一片苦心便好啦 !
若果明天有人缺席 TKO 不排除以后補的名義同你爭這個下線杯 :loveliness:

吓咁快故事發展到 傻豬起身 la

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-31 10:10 發表
可吾可以箸長就三 打 :o
你唔著都無人理你;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-31 14:22 發表
為我而設:victory:
重係樹半夢半醒;P

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-31 14:49 發表

好, 等我試下啦.:)
等我果日留意下你係邊個咁犀利先...?

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-31 00:16 發表

打籃球:funk:
MBA = Master of Business Administration ar

okok

no need to call TKO la, as you hv already confirmed to come

ok
本帖最近評分記錄

各位加油

HKTTF 元旦盃 - 後備加入

今日比浩ko左tim

貓哥, good job on today, 好玩精彩既一日
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

多謝你支持, 同埋弓起你爆左 出線.....好彩有叫你加油.

雖然我冇得打但今日比賽既鋪排,好好,好專業

恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊担當裁判一職:handshake

而之後就要多謝邪貓唔出賽而做咗全日義工兼攝影司:lol

更要多謝小星星幫手影相及攝錄其精彩的球賽:handshake

還有就係Cola少校幫手做的獎盃同banner......好正:victory:

重有大會主席根哥.......好似做咗阿四;P

還要多謝的名單過於繁衍.......小弟有說漏的請多多包涵:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 20:04 發表
恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤及aa5436而位淑女在賽事尾升時齊齊担當裁判一職:handshake

而之後就要多謝邪貓唔出賽而做咗全日義工兼攝影司:lol

更要多 ...
你帶埋個仔嚟幫手都做得好好呀! good job!:handshake

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-1 20:06 發表
你帶埋個仔嚟幫手都做得好好呀! good job!:handshake
重好高興今日無波友因為打波而損手爛腳:lol

如果唔係我就要出手做埋急救;P

發新話題