發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-31 00:34 發表
唔好嚇親o的新朋友嘛.:)
爛 gag 點會嚇親人;P

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-29 09:33 發表

玩我咩, 抬住兩盤可樂, 即是仲行慢D, 又遲D.  ;P
橫遲掂遲;P

叫做有啲手信攞0黎會開個方便之門比你嘛:lol

不過咁.......你到時攞住兩盤可樂而影響你行得慢時就打電話通知我一聲喎:victory:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-31 00:54 發表
唔好敢...細細粒好可愛, 又好波.....因住下次數你 EGG EGG
:funk: :funk:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-30 08:17 發表
乒乓人的方案主要目的是分了三組, 每一組兩場, 兩場都是四個不同的人打.
其中主要目的是方便想走線的球手, 容易知道其它對手的賽果, 而作出調動

而我分組的目的是每人都要連續打兩場波, 按体力來說, 較公平一點 ...
嘻~~
我的想法是, 大家同時比賽, 反而無咁大機會"走線".
好似好多大型盃賽, 都會同時開賽, 不讓有些球隊"睇住賽果"而踢.  當然, 現代科技發達, 打個電話(或上網)都知道人地踢到幾比幾啦.;P

拉泡王 :loveliness:

天氣咁凍, 我可以發揮所長:victory:

冠軍 Leo
亞軍 陳志偉
季軍 Jimmy

:victory: :victory:

實變屎豬......................

係唔係要book 場人仕先可以取locker

上次同silsmhk打波完知道自己有好多問題, :L
其實我係好使就真呀!  :L
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-31 06:39 發表

我都豬迫咸好近 :Q :'(
所以佢對戰女球王, 都唔知放唔放盡好?!:o

死亡之組是這邊箱大熱了。若還有餘款,可增設獎勵。:loveliness:

我諗今次應該無 ! :L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-31 10:48 發表
實變屎豬......................
等我打爆你個電話 :lol

發新話題