發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-7 01:07 發表
目標係炒旦 :@  ...比人 :Q
祝你...........如願得償;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-7 01:15 發表

希望係汝 :loveliness:
大家咁話:handshake

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-7 01:16 發表

吾好渣流 :handshake :victory:
唔好比我知係邊個:@

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-6 15:40 發表

咁佢咪成日同豬仔同team
無錯, 我今晚先至輸過比佢. 唔只佢, 爆個料你知添!!!! 有一個英文加數目字既名, 都係超強.

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-6 15:49 發表
Jimmy (消防員)  VS    防守王:victory:

冠軍爭霸戰:handshake
我買L君對小偉!

唉,睇到張list,自己都驚訝,咁多勁友,都唔知點打,大會有冇條例投降輸小D0架.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 thynk 於 2007-12-7 00:53 發表
想提下有無準備計分牌呀?
一來pro d,ニ來避免有arguments出現。:)
計分牌一定有,Topgun bro 應該借齊,若借唔夠我地已預左買。

:lol :lol :lol

I promised brother Topgun to help!

我拎到?
咪玩啦
無聊問下姐
仲想睇下隻杯有幾令:loveliness:

唔好比人炒蛋就得:lol

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-6 20:55 發表
我想知個杯係咩樣?@@同埋整好未?@@
隻杯就係呢隻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-7 06:06 發表

隻杯就係呢隻
您打算用呢隻杯打雞蛋整梳乎厘俾人大家食呀?!:loveliness:

At least to attend la! You know, very important day on that day!:L

can i join

引用:
原帖由 防守王 於 7-12-2007 01:33 發表

無錯, 我今晚先至輸過比佢. 唔只佢, 爆個料你知添!!!! 有一個英文加數目字既名, 都係超強.
:funk: :funk: 勁人:funk: :funk:

不過聽聞豬仔轉左橫板無以前咁勁????

佢簡直係我偶像:$

HKTTF 元旦盃 - 第十一回 (栽判名單)

元旦杯 - 栽判員開會日期,請報名出席

地點: 九龍公園奓當勞

到時會派發最新裁判手冊

12日21日 星期五
7-9pm

1. Smallstar   21日 ok
2. 小過童 (Cannot attend )
3. martinhkc  21日 OK
4. BeckhamCC  21日 OK
5. BrianDD 21日(OK)
6. Johnnywai 21日OK
7. bartender  (Cannot attend )
8. aa5436 (Cannot attend)
9. 極道羅殺 (TBC)
10. 搖搖 Kristy 21日OK
11.  Kei 21日 Ok
12. 輝Sir (來不到:L )
13. old-cake (Cannot attend)
14. jasonkyy (Cannot attend)
15. Fai.. 21日OK
16.

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:49 發表
Gong-kill ...你一定想 die...........防少俠提議的一號種籽

44_66 你都未 highlight...點做野架..
有啲咁o既樹..................睇唔到.............即做
同埋紫色代表咩??

D人咁強都唔知點打,又JIMMY,明仔,KC,防守王,冬菇,我無講果D人,因為我唔識,唔係代表佢地唔勁,真係要有心理準備,可能連小組都出唔到線!

發新話題