發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 15:27 發表
"轉貼自 HKDisucss 某人"

臥虎藏龍, 多的是啦! ......................講真, 輸左咪下次黎過啦! 唔緊要既. 最緊要有得玩丫嘛!!!
你抽人後腳都幾叻wor!! 但係唔好忘記, 呢個 base on 球手可以全力去爭勝之下既講法. 若果無全力爭勝, 或者未能全力去爭勝而戰敗, 這就是失敗!

回復 122# 的帖子

呢個我都好有興趣....有無乜野含意?

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:48 發表
紫色是超級種籽
剛剛出post就見到你解釋左添! haaaa!! 超級種籽, 你真係想推佢去死!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:49 發表
最近消息是防少俠不來打,但會來給我們輪:lol
但係我有個仲好既提意, 輪四六仲好玩! 呢個係真既. 佢話晒都同梁教練打至deuce....

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 15:53 發表
24# 大 中 小 發表於 2007-11-23 10:27  只看該作者
引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:00 發表
如果多過16 人申請種子 , 咁 ..................  
以你打先進對梁生打到deuce既水平, 一定係首號種籽wor!!
咁都係首名種籽, 並非超級種籽呢?!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 16:25 發表
44_66 應該無時間, 因為他可能要同明王子, 陳x偉 or Hoi 爭 No.1
佢同幾位爭的話, 我地就不如睇波好過啦!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 13:00 發表
我對 4466 投信心的一票
要投4生一票, 就要老佛爺肯放人!:o

輝sir 已交60元for little-dolphin 和 乒乓人.請查核,謝謝

we got it, tks!  by TKO
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

ok

i can join!!!!!!!!!

我要下星期先知:L

因為下星期一開始會轉新工作剛位:L

我唔識路去

Yes, you may go together
I can meet all of you outside the 7-11 of Banyan Garden
If you have problems, feel happy to contact me

發新話題