發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

【2008 元旦盃】參賽名單

有關繳交費用詳情請按 → http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2004

有關【健康證明書】請按 → http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2015
1 44_66M大埔區 $30 by TKO
2aa5436F上水區
$30 by Martinhkc
3AlanclifM大埔區
4AllanM黃大仙區
$30 by TKO
5Anthony TsangM乒工廠
6AugustmoonM乒工廠
$30
7Bartender M乒工廠
8BB 愛M觀塘區
$30
9BeckhamCCM將軍澳
$30 TKO
10BenzorM大埔區 $30 by TKO
11BisideM上水
12Bobby2224M屯門
13BrianDDM乒工廠
14CandyF乒工廠
15CharmwayM泓景台
16CkpandaM黃大仙
17ColaM乒工廠
$30
18DannyofflineM將軍澳
19DannywkM沙田
20ele1214M屯門
21ErnestM將軍澳
$30 by TKO
22GarfieldjamF乒工廠
23Gary_CheungM乒工廠
$30
24HoiM沙田區
$30 by TKO
25Jackho813M將軍澳
$30 by TKO
26Jasonkyy (WTS)M$30 by Martinhkc
27Jimmy (消防員)M將軍澳
28JoeM油尖旺
29JohnnywaiM乒工廠
$30
30KeiM泓景台
31Leo1012M東區
32Little DolphinM東區
33MaoM將軍澳
$30 by TKO
34MartinhkcM乒工廠
$20
35Mr Lui (南區)M南區
36MT.Shun (TKO)M將軍澳
$30 by TKO
37OffsiveM觀塘
38Old CakeM荃灣
$20
39SigmaXM
40SmallstarM東區
$30 by ATM
41TopgunM乒工廠
$20
42小山丘M屯門 $30 by TKO
43小過童M觀塘區
$30
44叮媽小凱誼F乒工廠
45平凡人M北角區
46乒乓子子BenM觀塘區
47冬姑M乒域球會
$20 by TKO
48Hoi 仔M乒域球會
$20 by TKO
49諾沃克M乒工廠
$30
50沽爺仔M灣仔區
$20 by TKO
51長膠狗M天水圍
52俊仔M屯門
53秘密M天水圍 (元朗)
54極道羅殺M乒工廠
$20 by Martinhkc
55瑋仔M柴灣 (東區)
56輝 SirM港島區
$30
57橫板佬M乒工廠
58梁勵新M青衣
59防守王M南區
60乒乓人M屯門
61*** 乒域留位 ***
M乒域 $30 by TKO
62KCM
63亞偉(寶達首席)M觀塘區
$30
64陳志偉M沙田區

請各參賽者於十二月十五日前交費給貴區版主,本壇壇主,或乒工廠主持 Gary, Topgun & Martin.

若未有於十二月十五日前交費,會由後備參賽者補上。

路邊社消息 - 元旦盃之高手雲集

HKTTF 乒乓球比賽 - 元旦盃參賽名單:

1 44_66M大埔區
2aa5436F上水區
3AlanclifM大埔區
4AllanM黃大仙區
5Anthony TsangM乒工廠
6AugustmoonM乒工廠
7Bartender M乒工廠
8BB 愛M觀塘區
9BeckhamCCM將軍澳區
10BenzorM大埔區
11BisideM上水
12Bobby2224M屯門
13BrianDDM乒工廠
14CandyF乒工廠
15CharmwayM泓景台
16CkpandaM黃大仙區
17ColaM乒工廠
18DannyofflineM將軍澳區
19DannywkM沙田區
20ele1214M屯門
21ErnestM將軍澳區
22GarfieldjamF乒工廠
23Gary_CheungM乒工廠
24Hoi M沙田區
25Jackho813 (黑馬)M將軍澳區
26Jasonkyy (WTS)M
27JimmyM將軍澳區
28JoeM油尖旺
29johnnywaiM乒工廠
30KeiM泓景台
31*** Leo1012 ***M東區
32Little DolphinM東區
33MaoM將軍澳區
34MartinM乒工廠
35Mr LuiM南區
36MT.ShunM將軍澳區
37OffsiveM觀塘區
38Old Cake(月菜常客)M荃灣區
39SigmaXM
40SmallstarM東區
41TopgunM乒工廠
42小山丘 (屯門男青)M屯門
43小過童M觀塘區
44叮媽小凱誼F乒工廠
45平凡人M北角區
46乒乓子子BenM觀塘區
47冬姑 M乒域球會
48Ho 仔 (未有資料)M乒域球會
49沃諾克M乒工廠
50沽爺仔M灣仔區
51長膠狗M天水圍
52俊仔M屯門
53秘密M元朗區
54*** 極道羅殺 ***M乒工廠
55瑋仔M東區
56輝Sir M赤柱區
57橫板佬M乒工廠
58DeeM青衣島
59防守王M南區
60乒乓人M屯門
61乒域留位M將軍澳區
62KC M偉裕
63亞偉 (寶達首席)M觀塘區
64陳志偉M沙田區

紅色為危險人物,歡迎各方好友繼續提供消息 Thank's :handshake

部份資料由小貓修改

首先, 我唔係危險人物, 最危險都係因為我唔打得! 哈哈!!

第二, 你有無漏左, 有好多勁到無侖既, 你都唔知...

消防員呀.....勁爆!!

引用:
原帖由 防守王 於 6-12-2007 15:28 發表
首先, 我唔係危險人物, 最危險都係因為我唔打得! 哈哈!!

因為未受到各界消息, 宜家收到........多謝提供:handshake
提供消息有賞

防守兄
送給你的
:kiss:

引用:
原帖由 防守王 於 6-12-2007 15:28 發表

咁佢咪成日同豬仔同team

暫時有5個 紅色, 將佢地放埋一組(當然係無我啦, 呵呵:lol) , 咁大家一家會好開心...:victory:

*** E 個提議太好, TKO 舉腳支持...但不會做. 不如我編 你同他們一組, 一定好好玩 ***
by TKO

Jimmy (消防員)  VS    防守王:victory:

冠軍爭霸戰:handshake

***坦白講, 兩個都好強, 但我不認為他們會爭 1st...因為小組可能已編埋一起 :lol
By TKO ***
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 乒乓人 於 6-12-2007 15:46 發表
暫時有5個 紅色, 將佢地放埋一組(當然係無我啦, 呵呵:lol) , 咁大家一家會好開心...:victory:
good job

乒乓人是 ........
梁是........

*** 唔好公開爆人啦.....兩個都是我朋友, 梁xx 我仲認了二十年, 細個同我同一球會, 不過一個天, 一個地 ***
BY TKO

[quote]原帖由 fanlam13 於 2007-12-6 16:02 發表
乒乓人.
梁是

你爆料都爆得幾清楚喎.....:L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-6 16:07 發表

你爆料都爆得幾清楚喎.....:L
你比人起底;P

幾時又出 Trip 呀:call:

21號最勁,一板拉爆一個3星波

i am 50, yeah :lol

*** I got payment from 姑x仔 $20  by TKO ***

2161號是同名人:L

回復 13# 的帖子

連体嬰:lol :lol :lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-6 16:41 發表

你比人起底;P
幾時又出 Trip 呀:call:
出大陸定 外國呀?  不過兩種都暫時無..嘻嘻..:o

俾晒底所有人睇..  唉...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-6 17:32 發表

出大陸定 外國呀?  不過兩種都暫時無..嘻嘻..:o

俾晒條底所有人睇..  唉...
你知我係問你會出去邊處;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-6 17:35 發表

你知我係問你會出去邊處;P
上次我滿載而歸的地方, 係咪?:victory:

回復 1# 的帖子

不如將d人名, 分左區丫..
KC, 我估計係灣仔.

發新話題