發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 12:40 發表

理論上可以,.....................................但實質上唔得
人地做到既你都做到......比心機啦 ! :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-12-2007 14:19 發表

人地做到既你都做到......比心機啦 ! :loveliness:
有你呢句我會加倍努力, 成功後開俾你睇

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 15:14 發表

有你呢句我會加倍努力, 成功後開俾你睇
等你..........等你教我:loveliness:

MP 都是死亡之組 :lol

Martin 羅殺 我撐硬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 24-12-2007 16:06 發表
佢係檸檬......

專請我食檸檬,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:'(
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 martinhkc 於 25-12-2007 10:53 發表
洗吾洗畀埋7up+利+lemon
46兄己幫我加錢多左杯可樂了...................

引用:
原帖由 martinhkc 於 25-12-2007 10:57 發表
真系唔話得:)
佢幫我俾2蚊
我下次同佢打波先送佢兩分先

引用:
原帖由 martinhkc 於 25-12-2007 11:02 發表
我請你食個餐..........咪讓我場波:lol
你請我食乜餐都無用
我妒忌你

引用:
原帖由 martinhkc 於 25-12-2007 11:08 發表
槍口對外呀:handshake
我只是妒忌............絶無槍口對內成份.............哈哈:lol

:lol :) :loveliness: :Q :L :@ :'( :D :o :(

點解p組會係死亡之組呢?

我係邊一組對我黎講都係死亡之組:Q

發新話題
最近訪問的版塊