發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-14 12:03 發表

小小板主要得到你的允許, 才有單挑元旦盃高手的膽量啊!
又據我秘密線人提供資料 : 防守王 手持港島區, 某區區賽的 冠軍.
咁好似有d "以大恰細" 喎.  <---- 無論計身型, 名函.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 13:01 發表

差唔多成年前的事都知.......真係勁!:L
邊有成年, 最多咪幾個月前..(我睇住你打上去的, 不過決賽我無睇之嘛)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 13:29 發表

係咩,你係邊個,不過未打決賽前果場差d輸得
Who am I?   ~~~ I am PingPong Man...:loveliness:
(決賽前, 你係唔係對"高佬"呀?)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 14:24 發表

係呀,差D死係佢手上,第5局10:8佢贏緊,好彩追返:D
我有睇住你打..你贏佢是實力!
不過防守王話要單挑你, 你小心, 佢果日在同一場合(不過係上午)都攞左個冠軍.  實力唔係人咁品:L :L :L .

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 16:10 發表
我同防兄係兩年前已經交過手:handshake  ,不過當年輸3:1 :'(
我同防兄係上幾個月交過手:handshake  ,不過當時俾佢屈機輸3:0 :'(

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 01:47 發表
我會安排兩位靚女球証做乒乓人果塲 :lol
看下他有無專心打波
一定好俾心機打, 快d打完, 快d同球証交流吓...:lol

引用:
原帖由 bamboo 於 2007-12-23 12:51 發表
1. Leo
2. Jimmy
3. 陳志偉
4. Hoi
4強人選!!:)

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:43 發表
靚仔大選

1. Gary
2. Gary
3. Gary
4. 44_66

夠重視你啦
我都叫Gary喎..哈~~哈:lol
不過, 我條籤,  點都死,  
若首名出線, 就會對甲組Leo.  
若走線次名出, 就對前甲組志偉.  
兩條都係死路...:'(   唔打得唔得呀:Q

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-27 16:31 發表
冠軍 : Jimmy ( 消防員 )

亞季 : Leo 1012

季軍 : 乒乓人

單式三重彩 :lol
我受注...大大都受.
因為 Leo1012 vs 乒乓人 在出線後好快會對戰.(睇清楚分組)
你呢條飛, 一定無得中!!!!:@

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-27 16:59 發表
你小組第二走線去上線唔系避開 leo 囉:lol
PS : 我投注一筒雙魚乒乓球:victory:
好, 我都受注, 都係大大都受!!!
因走線的話, 即刻對一個可以爆防守王3:1的超強左手對手. 仲死得快d!!
仲有無第3條線走呢...:'(

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 17:05 發表
走上線好 d  wor!!!
我R組, 次名. R2會對G1.
G陳志偉小過童幻殺johnlam (防狐)

你想我對邊個呢....:Q :'(

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-27 17:55 發表
若果你係買乒乓人可爆陳志偉, 我一定恭喜你. 中硬(買對家)
乒乓人若能一舉爆低陳生, 我請佢食飯!!
好!!  受你注!!

提議,
小組賽的第4,5場, 對調.  因為調完之後.
第1,2場 : , 第3,4場 : , 第5,6場 :
都係4個人平均的打晒.  
0岩唔0岩呢?

報到.
不過若果遲到咁點算呀...
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-12-29 00:19

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 10:43 發表

氣權:lol
當全部棄權呀?

走左去第三名, 出唔到線點算?????:L :@ :L

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-28 11:09 發表

陳生對老人家可能會手鬆少少,而我當日標銅上身:lol G1 出線:victory: (  幻剎 & johnlam 你識做啦 )

完美賽果...........你就 sure win 啦:lol
哈哈~~ 小過童兄你 "標童上身", 以G1出線當然好的, 但我都未必可以R2出線.  可能R3都唔定呀... BALL IS ROUND!!  若果大會提供個 凹波 俾我啦.

補充 : 上次對你, 都已經領教過小過童兄你的短勁.  你要讓下我就真.

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 13:00 發表
而家有兩人個問號

1) 小王子究竟是否 X 東發 ?:lol

2) 陳志偉是否那個先進組冠軍的甲組球手 ?:lol

1/1 開估
第一條我知 : 肯定唔係.  因為X 東發係打直板的.  
第二條 : 我都想知.

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-28 12:43 發表

" 標童上身 ".........十 乒乓人最好早少少到做我臨場指揮官:lol
沒問題 :)   但我打下線, 1:00前先到喎.
你打完未呀?

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 11:21 發表
yes...so you hv to come on time!
因為若不準時到, 會有人準備立即后補.......
嘩...咁我要小心預算搭車時間先.  
唉, 假期想訓多一陣都唔得....:loveliness: :Q

發新話題