發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:48 發表
紫色是超級種籽
剛剛出post就見到你解釋左添! haaaa!! 超級種籽, 你真係想推佢去死!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:49 發表
最近消息是防少俠不來打,但會來給我們輪:lol
但係我有個仲好既提意, 輪四六仲好玩! 呢個係真既. 佢話晒都同梁教練打至deuce....

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 15:53 發表
24# 大 中 小 發表於 2007-11-23 10:27  只看該作者
引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:00 發表
如果多過16 人申請種子 , 咁 ..................  
以你打先進對梁生打到deuce既水平, 一定係首號種籽wor!!
咁都係首名種籽, 並非超級種籽呢?!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 16:25 發表
44_66 應該無時間, 因為他可能要同明王子, 陳x偉 or Hoi 爭 No.1
佢同幾位爭的話, 我地就不如睇波好過啦!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-14 09:35 發表

4466 決定 渣流灘 提早小組出局 , 然後協助 " 果個人 " 比人輪既 "圍" 持秩序工作 ( 相信會好墟磡 ) :loveliness:
你咪呀! 我落重本買你過第一關嫁! 好好睇睇你都同我贏左個小組佢呀!!

回復 81# 的帖子

師父, 一賠九十九得唔得呀!?

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:19 發表
所以話 e 度無秘密......
請容許我單挑瑋仔.......:@ :@ :@ :@

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:58 發表
這個 Post 已成為本週熱門
因為已經由 "防守王應該唔會黎打" 變成 "四四六六奪標機會, 賠率, 狀態, 往績, 排位, 檔次....."

HKTTF 頭盤攻略!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:57 發表
江湖事, 江湖了, c 仁欣怨與本論壇無關
小小板主要得到你的允許, 才有單挑元旦盃高手的膽量啊!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 12:02 發表
其實要買, 要看完晨操先好.....
敝!!! 你唔提我都唔記得添!! 若果四六比老佛爺鞭打多日, 又唔同睇法呢!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 12:07 發表
你 挑啦.....儘情挑啦
謝謝答允!!

另外想問, 你話要報 Leo 仇果位, 應承左黎未?!?!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 16:10 發表
我同防兄係兩年前已經交過手:handshake  ,不過當年輸3:1 :'(
兩年前......咩場合????

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-14 16:54 發表

我同防兄係上幾個月交過手:handshake  ,不過當時俾佢屈機輸3:0 :'(
係你掛住女友影響打波心情. 無心向"球"

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-16 15:55 發表

有一年打團體,你地對我地百靈鳥
oooooooo!!!!!! 我記得有兩個, 一個靚仔橫板. 一個後生D. 直板好爆, 我輸一局再最三局. 唔知你係咪果個. 係就犀利, 當年我係勁好彩!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-17 08:26 發表

我係橫板果個:victory: !
嘩!! 你呢個靚仔橫板人......當日個look 好似想殺人咁. 我都屈屈地發球, 同埋頂頂下, 悶死你o者!!

今次元旦比賽我估你座底八強啦!! (其實想估你四強, 驚你有壓力)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-17 10:23 發表

我打波同平時係兩個人:victory: ,殺人就唔會,不過我呢招係跟"櫻木"學,叫"眼神制定":$
你唔係咁兇呢, 肯定好多女fans....哈哈!!

表面正路, 內藏殺機!!!

真可惜, 小弟未能參與..........:L

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 17:48 發表
我買你爆 陳志偉
若果你係買乒乓人可爆陳志偉, 我一定恭喜你. 中硬(買對家)

乒乓人若能一舉爆低陳生, 我請佢食飯!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 22:12 發表

去完嘅就等睇相:lol

無去到嘅又等睇相;P

妳話點會唔多:victory:
無緣同輝蛇碰面打招呼添!!:Q

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-2 09:30 發表

防兄, 哈~~哈, 我真係贏左 "陳志偉"喎, 點先?  係唔係請食飯先?:lol
一餐飯算得上係乜! 你比面比我請, 我光榮啦!! 哈哈!! 好彩我無加注落去你對流星槌果場. 哈哈!!

否則我一定買你win. 話晒你贏開......不過咁, 小朋友, 一個月, 甚至一兩個星期都會有好大既進步既.

發新話題