發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 11:47 發表

我真係唔知有呢場喎, 公開團體, 日直對手.  好似無喎.   若有的話(都算特別), 我一定記得喎.
你驚我, 可能因為 "高處不勝寒",  哈哈, 我直直無名(只係網上略有被吹虛之名), 同我打, 你有壓力.  壓力其實不是來自我 ...
有無搞錯呀......你唔係做左金澤朱咩???

吹虛既名, 係我先至o岩!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-10 11:52 發表
神秘人排名在 Leo 之上, 但今年在某公開菜輸左比 Leo....不過佢同防少悏一樣, 未 cfm 能否來 !
公開賽輸比Leo 又高排名過佢既唔多. 今次元旦盃, 真係名乎其實既.........高手雲集.

咁我真係實要黎睇囉!! 報仇既賽事特別吸引. 希望神秘人黎打啦!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 12:36 發表

哦..原來你講緊佢.   佢都唔係叫阿昌, 又好似唔係甲組喎.:L
唔係wor! 佢咪就係昌哥囉! 唔係咩?!?! 唔知邊鬼好大聲話我聽佢係昌哥wor!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 12:47 發表

原來一場超級誤會. 佢唔係你心目中的阿昌.
雖然兩個都姓盧.  :L
咁就真係大誤會添!! 哈哈

引用:
原帖由 jackho813 於 2007-12-10 16:57 發表
希望可以小組出線:loveliness:
咁你就要祈求打首號種籽4466果組啦! 機會一係好大(四六發氳), 一係好細(四六發癲)......

其實今次比賽搞得好成功. 因為真係高手如雲. 我估有好多唔知真名既波友, 一出場就嚇死大家.

原來係你???

最新消息, 元旦 hkttf 盃已被多位猛人留意, 準備第二屆報名參賽, 而且還靜俏俏登記了做會員.

所以小弟俸勸各路英雄於第一屆比賽盡量爭勝, 否則第二屆..............

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-12 21:39 發表
防少俠不來打,HKTTF 一大損失
損失 : 少了一個机會同高手過招傳聞防少俠打波好認真, 最出名是腸仔煎雙蛋11:0  11:011:011:1
我無派過腸蛋比人wor!! 比人送比我就唔少!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-12 21:36 發表
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=1474&extra=&page=1

黑馬 Jackho 已打了一場熱身賽 ,輕鬆奎奪冠
佢贏左邊個?? 佢而家開始就唔係黑馬啦!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 03:59 發表
邊個比個你 ar ?   王浩定孔令輝 , 我又唔信香港有邊個可以抄你腸仔蛋:lol
唔係wor! 真係比人炒過, 我好易比人炒嫁咋!! 屎波無計!!!

所以你講果個派腸, 派蛋既人, 一定唔係我, 食腸食蛋既人. 就係我.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 08:52 發表
我點解會變左紅名= =
我唔係d咩乙組,我只係無名小卒一個組!:handshake
唔使講咁多, 請問可唔可以單挑???

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 10:35 發表

其實我真係好屎波,唔係D咩勁人!
如果唔怕浪費你時間,一齊打下波都唔問題!
我個朵係南區屎波王添!! 你唔嫌我屎就得!

係wor!! 你打元旦盃, 有無諗過去到咩stage!!!!??

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 11:05 發表

元旦盃咁多高手,我自己要求小組出到線就得啦!
有時間上來百靈鳥交流下啦:victory:
我都想, 但係又係時間問題!!! 一月一號我黎到睇波, 到時睇o下有無機會打返場

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:20 發表

你條油 黎執死雞 .... 一於爆你 ....... 嘩哈哈哈哈
元旦盃之高手雲集, 你一早比人爆死左, 無心情仲點爆我呀!?? 呢個亦係我唔敢打既原因啦! 新一年, 一開波比人爆死左. 好唔老黎嫁嘛

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 03:47 發表

jack jack .....我地平文百姓,你都出唔到線,邊個出到ar ?
我好想睇 jack 對 leo!!!

引用:
原帖由 johnnywai 於 2007-12-13 11:58 發表
Why my name changed to be red?

I am not a good player!!!
大家請放心, 我個人相信, 好快所有64位參賽者, 都會變為紅色.

跟本呢個比賽就係高手如雲!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:07 發表

4466,
你身為大會公關, 有D人唔參菜,但想來打霸王波, 你話應該點做好呢 ?:loveliness:
我幫佢答啦! 應該比果個人黎打啦梗係. 打波識波友最好不過, 唔好下下計錢啦!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:16 發表
just kidding....大會無非是迫果條友參賽姐
有時, 有D人膽小, 屎波, 或者自量, 咪唔敢參賽囉! 出到黎比人一野 KO. 何苦呢!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:04 發表

想睇, 買飛入場  HK$400, HK$250, HK$100
咁不如比卅蚊當打比賽, 到時黎到棄權咪仲好...哈哈!! 講笑!!

講真, 我真係好想打, 只係礙於私人問題. 未能同大家開一次拖o者! 況且我真係驚屎得滯. 比你地笑到面都黃埋就唔好啦!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 15:27 發表
"轉貼自 HKDisucss 某人"

臥虎藏龍, 多的是啦! ......................講真, 輸左咪下次黎過啦! 唔緊要既. 最緊要有得玩丫嘛!!!
你抽人後腳都幾叻wor!! 但係唔好忘記, 呢個 base on 球手可以全力去爭勝之下既講法. 若果無全力爭勝, 或者未能全力去爭勝而戰敗, 這就是失敗!

回復 122# 的帖子

呢個我都好有興趣....有無乜野含意?

發新話題