發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 20:44 發表

多謝大家比臉姐.  其實本來無咁多勁人入來打, 點知南區屎波王來左, 聽聞e 條友最近拿了工商杯 No.1  咁硬係做低不少人, 而可能這些人想報仇, 佢地未來報名 law.  點知其實 e 個南區屎波王從來都無cfm過來, 只是有 ...
嘩! 你又擺我上檯. 講到我巴屎閉! 我就黎比人black list. 我吹水多過沫咀. 只係一個普通球手. 贏波輸波都係咁! 我自己真係好想打呢個比賽, 但係奈何都唔知起唔起到身. 況且咁多人支持呢個賽事. 多我一個唔多, 少我一個仲好(篤眼篤鼻).

咪再吹爆我啦! 我真係唔少仇口. 吹水吹到出名無所為, 比你唱爆我就好大鑊. 比o下面啦唔該! 放過我啦!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-9 08:42 發表
如果驚唔知起身, 你未叫輝sir 打包車埋你過來 law... :lol
唔係驚唔知起身. 而係唔想起身. 到時訓醒都三四點. 打乜鬼呀!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-8 21:14 發表
Leo...我見你 online 了...今次好多人陪你玩, 肯定不會悶.  可能仲有一個你的舊相好出席, 包你有驚喜 !!
Leo 舊相好, 唔會係我丫嘛!! 講真, 邊個係Leo??

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-9 12:04 發表

里美憤聲刀羸鵝啦:L
講咁耐都唔明, 唔係話要贏, 而係打得唔暢快. 若果狀態, 精神好. 輸晒都無所為. 但係無心情, 無精神, 比我贏都唔開心.

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-9 15:19 發表
黎明..................
黎明係 LEON 呀!!!!

不過我知道Leo應該係大熱! 哈哈!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 00:03 發表

在下估計您元旦日沒有心情:Q去打球!
我希望第一次打既 hkttf比賽係打得好認真, 好有heart既. 所以一月一號唔係一個好日子. 但係我九成九會黎偷師!!!

保守估計已經有七至八件甲級好手啦! 所以唔打都要黎睇!!

獎盃....定係掌杯先!! 哈哈!! 我覺得, 都係一場friendly 波......無乜所為啦!! (因為都無份打!)

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 07:52 發表
我都是想快d 輸, 咁未可以專心工作 !!
咁你咪自己抽去同甲甲人打...可能快少少. 不過我都唔知你既食力. 可以你專殺甲甲!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 10:07 發表
唉 ....... 汝吾打 , 喎凸然矛哂心雞添 .... :'(
且.......少個人比你炒, 都唔駛咁既樣既

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:19 發表
如果你唔來打, 淨0弟雙計 !
你試o下收入場費, 我即刻報警......!! 哈哈! 嘩! 睇波都唔比, hkttf 咁惡嫁!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 10:27 發表

得 汝肯讓下吾 , 比不材 起下板  過下手引 , 許地爆攻  好快就 o習 左吾架喇 , 好冇心雞呀 .... :Q
超. 你黎西環都有得打啦! 況且我呢d符碌王, 都唔比你放嚮眼內啦!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:24 發表

有無咁多 ar....好似誇左d
我係話甲級. 即係包括 Hoi, 盤, 乒乓人!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:36 發表
唔洗報.我地版主中什麼紀律部隊都有.....順便叫輝sir 帶你入壁屋...叫空軍少校 負責用直升机保護, 順便叫埋 A80 做你隨團醫療
ooooo!!! 你恐嚇我.......!! 講真, 我覺得呢個比賽, 可觀性真係好高. 我既目標係做一個小小 fans!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:25 發表
今期 Aaron 紅 d wor
客觀或我自己主觀既睇法. 除非 Leo 無力(之前果晚好似話都去劈酒). 否則...哈哈!! 我都係買佢!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 10:44 發表

我都驚我掛住睇波到時計錯分
呢個我可以話你知, 一定會....

我見過有球証掛住睇波, 唔記得揭分牌, 比雙方fans 丙到開花!!

不過講真, 裁判都係人, 錯少少可以原諒既

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:45 發表
Pun 不來, 因為你不來 !!
又會囉........佢唔得閒o者! 好似一早講左wor!!

其實我好鬼驚呀盤..........

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 10:49 發表

:) 請更正 : 甲級人馬. 即係包括 Hoi, 盤, 防守王(連擊敗幾個實力派甲組球員的應屆工商盃盟主~~~ 防守王!!)
符碌不能一世. 況且不是大賽!!!

聽聞乒乓人於公開團體賽事, 勇擊甲組日直昌哥.....呢個先至唔講得笑!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:52 發表
Leo 打波一向都唔洗點用力......現在關鍵是另一個神秘人會否出現, 向 Leo 報一戰之仇 !! :@
這神秘人是甚麼打法?? 還要向Leo報仇??

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 11:09 發表

冰賓仁 一向都好厲害 :L
所以我說他利害, 是甲級球手絕無誇大. 亦係我唔敢黎既原因之一

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 11:33 發表

連我自己都唔知有呢場喎, 幾時打?
你太勁啦! 可能覺得好小事啦!! 不過我都係好驚你....

發新話題